ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

-

Γεννήθηκα στις 19 Δεκέμβρη του 1936 ημέρα Σάββατο στη Χαλκίδα.

1

Τα Γυμνασιακά μου χρόνια τα πέρασα στο Α! και στο Β! αρρένων Χαλκίδας και έπαιξα τερματοφύλακας στην ΑΕΚ Χαλκίδος από το 1956 έως το 1958.

Μετά το Γυμνάσιο δούλεψα στο χημείο των μεταλλίων Λαρίμνης. (ΛΑΡΚΟ)

 

Ήρθα στην Αθήνα το 1962 και πέρασα από τη Σχολή Καλών Τεχνών την οποία εγκατέλειψα και μεταπήδησα στη Σχολή Δοξιάδη, με καθηγητές το χαράκτη Τάσσο, τους επίσης χαράκτες Τάκη Κατσουλίδη και Παναγιώτη Γράβαλο και τους ζωγράφους Ηλία Δεκουλάκο και Πέτρο Ζουμπουλάκη.

Παράλληλα εργαζόμουν στο χημείο του μεταλλουργικού εργοστασίου της ΒΙΟΧΑΛΚΟ.

Το 1968 άνοιξα δικό μου γραφείο στην οδό Θησέως 13 στην Κλαυθμώνος κατασκευάζοντας διαφημιστικές μακέτες για προσπέκτους, καταχωρήσεις, συσκευασίες τροφίμων και ποτών καθώς και για πλαστικές σακούλες.

Στη ΔΕΤΡΟΠ (έκθεση τροφίμων και ποτών) ανέβηκα 3 φορές κατασκευάζοντας και διακοσμώντας περίπτερα πελατών μου.

Πάθος μου η συγκέντρωση και ανάγνωση ιστορικών βιβλίων όλων των απόψεων για σφαιρική γνώση της ιστορίας.4
Δίδαξα στα ΤΕΛ ΔΕΛΤΑ μέχρι τη συνταξιοδότησή μου και τώρα περνάω την ώρα μου ζωγραφίζοντας τοπία, προσφέροντας δωρεάν μαθήματα στο Β! ΚΑΠΗ της Αγ. Παρασκευής,

 

γράφοντας βιβλία και άρθρα που αναρτώνται στο διαδίκτυο και στις τοπικές εφημερίδες.Διαβάζοντας περισσότερο από δέκα φορές την Αγία Γραφή κατέληξα ά-θρη-σκος και όχι άθεος.

2

6

Έχω κάνει 4 ατομικές εκθέσεις με λάδια και έχω γράψει δώδεκα μυθιστορήματα ενώ έχω εκδώσει μόνο το ένα με τίτλο “σβουρλάκι”. Όταν βρεθούν χρήματα θα εκδώσω και τα υπόλοιπα που έχουν τίτλους:

ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ Η ΑΝΟΙΞΙΣ

ΜΗ ΛΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ

ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑ
3
ΜΑΡΑΜΕΝΗ ΟΡΧΙΔΕΑ

ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

6λογος 6ψαλμος 6ιστοριες για γέλια και για κλάματα.

ΘΕΟΚΤΟΝΙΑ

ΤΟ ΑΙΤΙΟΝ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟΝ ΚΑΙ Η ΙΕΡΗ ΑΣΥΛΙΑ

ΛΙΓΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ Μ’ ΑΡΕΣΕΙ
8
Έχω μια πολύ ωραία βεράντα με διάφορα λουλούδια και την ταράτσα μου την έχω μετατρέψει σε ένα πολύ όμορφο κήπο. Τα περιποιούμαστε εγώ με την γυναίκα μου τη Χλόη. Περνάμε ευχάριστα τον καιρό μας και απολαμβάνουμε το πράσινο που αγαπάμε πάρα πολύ.

 

Παλαιότερα έκανα συλλογή εισιτηρίων με καρκινικούς αριθμούς, γραμματοσήμων και νομισμάτων.

7

 

Έχουμε μια μεγάλη συλλογή δίσκων βινυλίου κλασικής μουσικής και πλήθος όμοιας μουσικής σε CD.

Πρέπει να προσθέσω πως έχω δυο παιδιά την Ουρανία από τον πρώτο μου γάμο και τον Ιάσονα από τον δεύτερο, που πήρε εφέτος το μεταπτυχιακό του στην πληροφορική στο Νόττινχαμ της Αγγλίας.

 

5