BREXIT- GREXIT- ALEXIT…

- - Articles

Στο δημοψήφισμα που προκήρυξε τελευταία ο Αλέξης, παρά την ασαφή ερώτηση άν θέλουμε να μείνουμε ή να φύγουμε από το ευρώ και την ευρωπαϊκή ένωση, ο λαός απάντησε με ένα τρανταχτό ΟΧΙ, το οποίο ο Αλέξης το μετέτρεψε έντρομος σε ΝΑΙ.
Όλοι αυτοί οι δημοσκόποι που πληρώνονται αδρά για να βγάζουν αποτελέσματα ευνοϊκά γι΄ αυτούς που τους πληρώνουν, βγάζανε το ΝΑΙ πρώτο και με μεγάλη διαφορά και αποδείχτηκε πως δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα και υπερίσχυσε περίτρανα το ΟΧΙ. Οι Έλληνες όμως παρ’ όλο που τους είχαν αλλάξει τον αδόξαστο στις απειλές, δεν κιότεψαν και είπαν το δεύτερο μεγάλο ΟΧΙ στην ιστορία τους.
Και που είπαμε ΟΧΙ θα μου πείς τι κερδίσαμε; Είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ, κερδίσαμε νέες απαιτήσεις, νέες περικοπές, νέα αυξημένη φορολογία, νέα αντίμετρα, νέες απολύσεις, νέα λουκέτα στα μαγαζιά και μεγαλύτερη ανεργία.
Κατά τα άλλα, μας δώσανε όπως είπαν, τον δέκατο τρίτο μισθό και μας πήραν τον ενδέκατο και τον δωδέκατο. Με ένα ευρώ εδώ ψωνίζω δυο πακέτα μακαρόνια και στην Γερμανία τέσσερα. Κατά τα άλλα έχουμε ισοτιμία με το ευρώ και τρέμουμε μπας και το χάσουμε. Το ίδιο δημοψήφισμα έγινε και στην Αγγλία, που και εκεί υπερίσχυσε το ΟΧΙ στην Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη και κάνανε exit στον Κάμερον.

Εκεί όμως δεν περνάνε κολπάκια και έτσι το ΟΧΙ του Αγγλικού λαού δεν αλλοιώθηκε και ήρθε η νέα Πρωθυπουργός κυρία Μέι να εφαρμόσει χωρίς να διστάσει την επιταγή του αγγλικού λαού.
Εδώ, η για πρώτη φορά Αριστερά, αποδείχθηκε εξ’ ίσου καταστροφική με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ που διοίκησαν και κατάκλεψαν τον ελληνικό λαό.
Αυτοί είναι τρισχειρότεροι, γιατί θέλουν να καταστρέψουν ” ες έδαφος φέρειν παν τι Ελληνικόν” όπως έλεγαν και έκαναν οι μελανοχίτωνες μοναχοί χριστιανοί του Ιουστινιανού και του Ιωάννη του Χρυσόστομου.
Οι Συριζαίοι θέλουν μετά μανίας να καταστρέψουν κάθε τι που θυμίζει και ενώνει τους Έλληνες, αποτελειώνοντας μετά τον Γεώργιο Ράλλη, τον απόγονου του γερμανοτσολιά Ράλλη, την καταστροφή της ελληνικής γλώσσας. Θέλουν να εξαφανίσουν τις ηθικές αξίας της κληρονομιάς μας, καταργώντας την “Αντιγόνη” του μεγάλου δραματουργού Σοφοκλή, γιατί διδάσκει αξίες.
Καλοδέχονται τους μουσουλμάνους στον τόπο μας αποκαλώντας τους αδέρφια τους,
τους δίνουμε και επιδόματα που τα στέλνουν ανεμπόδιστα στις χώρες τους και ο Έλληνας δεν μπορεί να στείλει στο παιδί του που σπουδάζει στο εξωτερικό. Με δικά μας λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, φτιάχνουν τζαμί στο Βοτανικό για να λατρεύουν τον Αλλάχ και εδώ κατεβάσανε τις εικόνες από τις σχολικές αίθουσες και θέλουνε να καταργήσουνε την προσευχή γιατί ενοχλούνται τα μουσουλμανάκια.
Δείτε όλοι οι αριστεροκουλτουριάρηδες αυτό το διδακτικό βίντεο μπας και βάλλεται μυαλό, αν και αμφιβάλω αν έχετε έστω και ένα δράμι από δαύτο.
https://youtu.be/pvDSQFjXMjU
Αλέξη συμμάζεψε τις συνιστώσες σου τους μπαχαλάκηδες και τα διάφορα περιθωριακά υποκείμενα που σαπροφυτούν στις παρυφές του Σύριζα και κοίταξε μπας και προλαβαίνεις να συμμαζέψεις τίποτα από το μπάχαλο που δημιούργησες.
Ανέμους έσπειρες, ανέμους θα θερίσεις. Οι μολότοφ αρχίσανε και πέφτουνε και στη δική σου πόρτα. Ο Σόιμπλε παρ’ όλο που κάνεις ό,τι σε διατάξει, μόλις σε ξεζουμίσει θα σε πετάξει στα άχρηστα και συ θα ψάχνεις σωτηρία σε νέο δημοψήφισμα ή θα προκηρύξεις νέες εκλογές και τότε δίπλα στο Brexit και το Grexit θα δεις και το Alexit.

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *