Των οικιών ημών εκπλειστηριαζομένων υμείς άδετε…

- - Articles

https://www.youtube.com/watch?v=o2EB1BQRd3 και https://www.youtube.com/watch?v=o2EB1BQRd3Y
Δείτε πρώτα τα βίντεο και μετά διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί για να καταλάβετε και να πάρετε μέρος στην αγανάκτησή μου. Έρχεται και η δική μας σειρά. Ξεσηκωθείτε και διαμαρτυρηθείτε για το έγκλημα που συντελείται. Εγώ επαναστατώ γράφοντας γιατί άλλο τρόπο δεν έχω. Τα χρόνια βαραίνουν τα πόδια και οι αρρώστιες έχουν καταβάλλει τις δυνάμεις μου, αλλά η ψυχή μου δεν συμβιβάζεται.

Σε απόγνωση βρίσκεται μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων που έμπλεξαν εν τη απρονοησία τους ή εν τη αφελεία τους στα δίχτυα των δρακουλιάρηδων τραπεζιτών οι οποίοι τα κόκκινα δάνεια τα δίνουν στα λεγόμενα φαντς και δεν τα δίνουν στους ιδιοκτήτες στην ίδια τιμή που τα δίνουν σ’ αυτούς.

Τι πάει να πει φαντς εγώ δεν ξέρω, αλλά καταλαβαίνω πως είναι διεθνή κοράκια του κερατά που πλουτίζουν εις βάρος φτωχών ανθρώπων. Τι θα τα κάνετε μωρέ τόσα λεφτά και μάλιστα ματωμένα, βουτηγμένα στο δάκρυ και την απόγνωση, θα τα πάρετε μαζί σας ή θα τα βάλετε στον κ@λο σας;

Χωρίς ίχνος ντροπής και συμπόνιας πετάτε στο δρόμο μες το καταχείμωνο τον κοσμάκη που δεν μπορεί να πληρώσει το δάνειό του γιατί εσείς επίτηδες τον αφήσατε χωρίς δουλειά.

Δεν είναι όλοι οι δανειολήπτες μπαταξήδες, αλλά οι περισσότεροι είναι δυστυχισμένοι άνθρωποι που χάσανε τη δουλειά τους και την αξιοπρέπειά τους και αδυνατούν να πληρώσουν τη δόση τους.

Το δάκρυ της απελπισίας και της αγανάκτησης έχει φτάσει από την Ισπανία και στη χώρα μας και η κυβέρνηση, όχι το κράτος, γιατί κράτος είναι κάτι αόριστο, ενώ υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση που διοικεί το κράτος και που αφήνει τα κοράκια να ξεσκίζουν τις σάρκες του λαού που τους ψήφισε.

Η για πρώτη φορά κυβέρνηση της αριστεράς σφυρίζει αδιάφορα μπροστά στο θρήνο ενός

καταπροδομένου λαού και στέλνει τα ΜΑΤ στα πρωτοδικεία και πλακώνουν στο ξύλο και στα ασφυξιογόνα αέρια αυτούς που χάνουνε τα σπίτια τους και σε όσους τους συμπαραστέκονται.

Το κακό είναι πως δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας , γιατί αυτούς που είναι στην αντιπολίτευση τους έχουμε δοκιμάσει και ξέρουμε τι σόϊ σκατά είναι κι’ αυτοί.

Όση ζάχαρη και να τους βάλεις κουραμπιέδες δεν γίνονται.

Εδώ χαλάει ο κόσμος και αυτοί της αντιπολίτευσης ασχολούνται εάν ο υπουργός πλήρωσε το ξενοδοχείο απ’ την τσέπη του, ή τα έξοδα τα χρέωσε στο υπουργείο.

Αμ αυτά τα έρμα τα πολεμοφόδια που αποκλειστικά ασχολούνται τελευταία αυτοί της αντιπολίτευσης, λες και δεν έχουν άλλο θέμα να ασχοληθούνε. Κάνουν πως δεν ξέρουν πως όλα αυτά τα δολοφονικά εργαλεία αγοράζονται και πουλιόνται μέσα από δαιδαλώδεις διαδρομές με την έγκριση των μεγάλων δυνάμεων αυτού του πλανήτη που είναι και οι παραγωγοί τους και οι προαγωγοί τους!

Εάν από αυτή την αγοραπωλησία ο υπουργός τα τσέπωσε, να τον στείλουν πάραυτα στην δικαιοσύνη και να την αφήσουν ανεπηρέαστη να κρίνει. Εάν βρεθεί ένοχος να πάει να κάνει παρέα στον Άκη μπας και χάσει και κανένα κιλό και όλοι τους κυβέρνηση και αντιπολίτευση να καταργήσουν αμέσως τις ασυλίες και τις ύποπτες διαγραφές και παραγραφές.

Εδώ ο Σημίτης και ο Γιωργάκης ξεπουλήσανε και έδεσαν την Ελλάδα χειροπόδαρα με το αγγλικό αποικιοκρατικό δίκαιο και ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι και έχουν μάλιστα το θράσος να ασχολούνται ακόμα με την πολιτική και το χειρότερο πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν ντρέπονται να τους χαμογελούν και να τους σφίγγουν το χέρι. Εάν δεν αλλάξει ο πολίτης δεν έχει κανένα λόγο να αλλάξει ο πολιτικός. Και αφού ο πολίτης δεν αλλάζει θα τρώμε στη μούρη τα ίδια σκατά.

Δε με νοιάζει εάν αγανακτήσετε μαζί μου γι’ αυτά και όπως τα γράφω, αλλά πιστέψτε με, είμαι από εκείνους που φταίνε το λιγότερο για την κατάντια που βρισκόμαστε σήμερα σαν λαός.

” Των οικιών ημών εμπιπραμένων υμείς άδεται μακαρίως” (Παράφραση από Θουκυδίδη ) αφιερωμένο εξαιρετικά στους πολιτικούς μας.

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *