Το μπουρδέλο…

- - Articles

Θα ήταν μεγάλο επίτευγμα η Ελλάδα να γινόταν επί τέλους ένα μπουρδέλο. Μην αγανακτήσετε και πείτε, πάει ο Αιγινήτης τάχασε. Για να δούμε τάχασα, ή τα έχω ακόμα τετρακόσια! Δε μου λέτε, ξέρετε κανένα άλλο μέρος σε ολόκληρη την Ελλάδα που να επικρατεί ο νόμος η καθαριότητα και η τάξη; Εγώ δεν γνωρίζω, ούτε στην Βουλή, ούτε στα υπουργεία, ούτε στην εκκλησία, ούτε στην δικαιοσύνη, ούτε στην αστυνομία, ούτε στην κυβέρνηση παρά μόνο στα μπουρδέλα. Τώρα μη μου πείτε πως σας ενοχλεί το όνομα μπουρδέλο και θέλετε να το λέμε από δω και πέρα οίκο ανοχής, όπως αλλάξαμε του πούστη και τον λέμε γκέι, ή του γύφτου που τον είπαμε ρομά; Έ και τι έγινε, αλλάξανε συμπεριφορά και γούστα με την αλλαγή του ονόματος; Όχι βέβαια ! Στον οίκο ανοχής ( τι να σας κάνω ρε μπαγάσηδες να σας χαλάσω το χατίρι;) εκεί είναι όλα σε απόλυτη τάξη. “Αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας” και όχι με το αν είσαι γόνος ή απόγονος μεγάλου ονόματος. Εκεί δεν χωράει μέσον. Άμα δε κανένας πελάτης είναι απαιτητικός και θέλει να καταπατήσει τον νόμο του μπουρδέλου, τότε επεμβαίνει η τσατσά και βρίσκεται κλοτσηδόν στο πεζοδρόμιο. Αυτοί που διαθέτουν χοντρά πορτοφόλια έχουν τις γκαρσονιέρες ή τις βίλες τους και κουβαλάνε την αφρόκρεμα από τις καλλίγραμμες πρόθυμες υπάρξεις, που εσύ τις βλέπεις στο δρόμο και σου τρέχουνε τα σάλια. Και αναρωτιέσαι, ρε συ, αυτή είναι πουτάνα; Άλλη λέξη που δεν θέλουμε να ακούγεται. Της δώσαμε το όνομα κοινή. Και χάθηκε μέσα στην κοινή μας αποχαύνωση και στην κοινή λογική. Δεν είδατε, ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης, πήγε και έδωσε συνέντευξη σε ένα μπουρδέλο, καθισμένος σε μια κατακόκκινη πολυθρόνα γιατί εκεί ένιωθε πιο οικεία και όχι στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης στο οποίο εκλέχτηκε από τους συμπολίτες του.

Άλλο μπάχαλο και άλλο μπουρδέλο !
Είδατε σε κανένα μπουρδέλο να είναι οι τοίχοι γεμάτοι με γκράφιτι με συνθήματα και μουτζούρες;
Μόνο κόκκινο φως και ατμόσφαιρα γεμάτη ηδυπάθεια, ζωγραφιές με ημιξαπλωμένες νωχελικά ξεβράκωτες, με τα βυζιά τους σε κοινή θέα να σε προδιαθέτουν γι’ αυτό που θα ακολουθήσει.
Αυτή είναι οργάνωση ! Δεν είναι ούτε ελληνικό Πολυτεχνείο ούτε ελληνικό Πανεπιστήμιο.
Δε μας έφτανε ο Τσατσόπουλος που έχει αδυναμία να πηδάει μάντρες, έχουμε τώρα και τον αστέρα της Θεσσαλονίκης κ. Ζουράρη να έχει προτίμηση στους οπαδούς του Ολυμπιακού για πήδημα, αλλά απαξιεί και δεν έχει καμιά διάθεση να πηδήξει τους οπαδούς και συμπολίτες του Αρηανούς.
Όλους τους υπόλοιπους μας έχει γραμμένους στα μέζεά του. Η Μακεδονία πρέπει να κοιμάται ήσυχη και δεν πρέπει να φοβάται μη τυχόν της αρπάξουν το όνομα οι σκοπιανοί, γιατί έχει δυο δοκιμασμένους και δοξασμένους μπουρδελομάχους να την υπερασπιστούν. Τον συριζαίοανέλ βουλευτή κ. Ζουράρη και τον Δήμαρχο αναρχοτίποτα κ. Μπουτάρι. Πάντως να σας πω την αμαρτία μου; Όταν βλέπω τη φάτσα του μου θυμίζει καμήλα με σκουλαρίκια ! Τελευταία έχει γίνει της μόδας η σεξουαλική παρενόχληση. Καλά όταν βγαίνεις κοπέλα μου με το μπλου τζιν σορτσάκι σου και κουνάς προκλητικά στο δρόμο τα τροφαντά κωλομέρια σου και το μεγαλύτερο μέρος από τα βυζιά σου σε κοινή θέα, τι θέλεις να κάνει ο αρσενικός όταν σε βλέπει, τον σταυρό του; Βγαίνουνε τώρα και κάτι γριές και ανακοινώνουν δημοσίως πως όταν κάποτε ήταν νέες τις είχε παρενοχλήσει σεξουαλικώς ο τάδε επώνυμος για να κάνουν λίγο ντόρο γύρω από το όνομά τους και να δυσφημίσουν κατόπιν οδηγιών των επώνυμο. Η αρχή έγινε με τον Τράμπ μόλις έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ. Λυσσάξανε οι Δημοκρατικοί της Κλίντον που ο Τράμπ τους άρπαξε την προεδρία. Δεν υπάρχει αμερικάνα που να μην τον κατήγγειλε πως κάποτε της είχε πιάσει τον κώλο. Ο Μπερλουσκόνι είναι άλλη περίπτωση.
Εδώ πιάσανε πολιτικό πρόσωπο στο εξωτερικό να έχει αδυναμία στα αγοράκια και αμέσως κουκουλώσανε την υπόθεση. Στην Αμερική βγαίνουνε όλα στη φόρα και εδώ όλα κουκουλώνονται.
Παραλίγο να ξεχάσω τους “Ρουβίκωνες” . Στη Βουλή μπήκανε, σε υπουργεία μπαίνουνε, σε γραφεία συμβολαιογράφων μπαίνουνε και παντού τα κάνουνε μπάχαλο. Σε μπουρδέλο ξέρετε να μπήκανε να διαμαρτυρηθούν για την εκμετάλλευση των εξαθλιωμένων γυναικών κυρίως αλλοδαπών;
Που να τολμήσουν, εκεί υπάρχει απόλυτη τάξη και πειθαρχία. Καταλάβατε τώρα γιατί θα ήταν μεγάλο επίτευγμα η Ελλάδα να γίνει ένα πραγματικό μπουρδέλο μπας και μπει έτσι κάποια τάξη σ’ αυτόν τον τόπο; Μόνο άμα γίνουμε πραγματικό μπουρδέλο θα δούμε επιτέλους άσπρη μέρα.
Πάντως εάν κάποιο από τα τριακόσια κορίτσια που διαθέτει το μπουρδέλο δεν σας ικανοποίησε την προηγούμενη φορά , την επόμενη που θα πάτε δεν πιστεύω πως θα προτιμήσετε την ίδια;
Αποκλείεται έτσι, ή κάνω λάθος;

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *