Το μονοπάτι του ολέθρου

- - Articles

Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα μας δυστυχώς, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος έχει πάρει το μονοπάτι του ολέθρου.
Παλαιότερα ακουγόταν μόνο το σύνθημα “τα κουμούνια να γίνουνε σαπούνια”.
Τώρα ακούγονται καινούρια, “φωτιά και τσεκούρι στους φασίστες” ή “τσακίστε τους φασίστες”.
Εγώ ο αφελής τώρα αναρωτιέμαι, ποιός είναι ο φασίστας που θέλει να τσακίσει το δημοκρατικό τόξο, αλλά και ποιός είναι ο δημοκράτης που θέλει δια της βίας να επιβάλλει την δημοκρατία ! Ποιά δημοκρατία άραγε;
Παρατηρώ πως και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει η εξίσωση της βίας, που τελικά για να επικρατήσει η μία έναντι της άλλης δεν υπάρχει άλλη λύση παρά μόνο ο πόλεμος. Ο πόλεμος πάλι έχει άλλη εξίσωση, αυτή του χαμένου και του κερδισμένου.

Δεν πιστεύω πως κερδισμένοι θα είναι αυτοί που έχουν γεμίσει τους τοίχους με τα πάρα πάνω συνθήματα, ούτε αυτοί που γράφουν, “μετανάστες αδέρφια μας”.
Ή μήπως πιστεύει κανείς πως βάζοντας βόμβες σ’ αυτούς που η κοινή γνώμη πιστεύει πως τον πρόδωσαν, θα σταματήσει η διαφθορά και η διαπλοκή;
Η υφήλιος είναι γεμάτη από φιλόδοξους που είναι πρόθυμοι να υπηρετήσουν το σύστημα και με μεγάλη προθυμία γίνονται διαχειρήσιμα και αναλώσιμα πιόνια.
Όσοι παράτολμοι βρέθηκαν κατά καιρούς σε ολόκληρο τον κόσμο και έβαλαν την πατρίδα τους πάνω από τα συμφέροντα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, το τέλος τους είναι σε όλους γνωστό. Θυμηθείτε τον Μακάριο που έφυγε στα γρήγορα από καλπάζοντα καρκίνο. Τον Τάσο Παπαδόπουλο κι’ αυτός το ίδιο, από καρκίνο, ο επικίνδυνος Χριστόδουλος κι’ αυτός από καρκίνο, ο Τσάβες κι’ αυτός από καρκίνο, ο Αραφάτ κι’ αυτός από καρκίνο.
Η Γιουγκοσλαβία του Μιλόσεβιτς που τόλμησε να αντισταθεί στο ΝΑΤΟ, αυτό χωρίς να ρωτήσει κανένα, επετέθη χωρίς νομιμοποίηση και έγκριση του συμβουλίου ασφαλείας και βομβάρδισε την ανεπτυγμένη βιομηχανία της Σερβίας. Κι’ αυτό έγινε γιατί έβγαζε τα φτηνά αυτοκίνητα Ζάσταβα και έκαναν ζημιά στις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες. Ισοπέδωσαν τη χώρα και τον Μιλόσεβιτς επειδή δεν τον έπιανε ο καρκίνος, τον δίκασαν σε μια δίκη παρωδία, τον δηλητηρίασαν και είπαν πως πέθανε από ανακοπή και μετά από δέκα χρόνια τον αθώωσαν. Ούτε συγνώμη δεν ζήτησαν ! Ο Σαντάμ Χουσείν και ο Καντάφι θέλανε να σταματήσουν να πουλάνε το πετρέλαιό τους με πετροδόλαρα. Η Αμερική όμως έτσι θα έχανε την πρωτοκαθεδρία και το δολάριο σε αξία. Με το πρόσχημα πως διαθέτει πυρηνικά όπλα ο Χουσείν ισοπεδώσανε το Ιράκ, δε βρήκανε τίποτα και όμως τον κρεμάσανε. Τα ίδια έγιναν για τον ίδιο λόγο με τον Καντάφι, που τον κατακρεουργήσανε, τον βγάλανε από τη μέση και κάνανε τη Λιβύη κόλαση.
Σε όλα αυτά τα μέρη που επενέβει η Παγκόσμια Τάξη επήλθε το χάος και το χάος αυτό μετακινήθηκε στην Ευρώπη, αλλά τη νύφη την πληρώνουμε εμείς σαν πύλη εισόδου προσφύγων, λαθρομεταναστών και τζιχαντζιστών.
Άντε εσύ τώρα και ξεχώρισέ τους.
Η Νέα Τάξη πραγμάτων δεν καταπολεμάται με βόμβες μέσα σε επιστολές, ούτε με βόμβες μολότοφ. Αυτά τα κάνουν οι έμμισθοι συνεργάτες τους για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να μην κάνει διαδηλώσεις διεκδικώντας το ψωμί των παιδιών του και την αξιοπρέπειά του .
Από γη και ουρανό σε παρακολουθούν άγρυπνα μάτια, σε κρατάνε με εικόνα και ήχο σε στιγμές της κρεβατοκάμαράς σου, σε εκβιάζουν και σε κάνουν υποχείριό τους. Το κλαρί είναι πλέον ανεδαφικό. Ο μόνος τρόπος να αντισταθούμε είναι η παθητική αντίσταση. Είναι εξ ίσου αποτελεσματική και μπορούμε να την κάνουμε από τον καναπέ μας βγάζοντας την τηλεόραση από την πρίζα.
Έτσι δε θα βλέπουμε τα κανάλια που μας αποβλακώνουν και δεν πρέπει ν’ αγοράζουμε από μαγαζιά πολυεθνικών εταιριών, ούτε ξένα προϊόντα γενικώς, εφόσον υπάρχουν ελληνικά.
Αυτό θα τους τσούξει, γιατί θα χτυπήσεις τα συμφέροντά τους και αυτό τους πονάει.
Έλληνα “εγέρθητω” ρε, γιατί αδρανείς; Αντιστάσου από τον καναπέ σου. Αυτό μόνο μπορείς πλέον να κάνεις, αλλά κάντο.
Μην περιμένεις με τις λεγόμενες δημοκρατικές διαδικασίες να βρεις δικαίωση.
Στο δημοψήφισμα ψήφισες ΟΧΙ και σου βγήκε ΝΑΙ, οι πολιτικοί λένε πως σκίζουνε τα μνημόνια και υπογράφουν κι’ άλλα. Κάθε φορά που λένε πως δεν πρόκειται να βάλουν κανένα νέο φόρο πλακώνει καταιγίδα νέων φόρων. Σου υπόσχονται πως επιτέλους θα λυτρωθούμε από το κούρεμα του δημοσίου χρέους και της επιτροπείας κι’ αυτοί μας βάλανε για άλλα ενενήντα εννέα χρόνια στη σκλαβιά.
Θέλετε κι’ άλλα; Είδατε κανένα υπεύθυνο που είναι στη δούλεψή αυτών που κινούν τα νήματα της Νέας Τάξης και της ανθρωπότητας, να τιμωρήθηκε για τα τεράστια σκάνδαλα που είναι υπεύθυνοι;
Μήπως η Λαγκάρντ με το σκάνδαλο Ταπί, μήπως η Κλίντον για τους βομβαρδισμούς στη Σερβία, μήπως ο Ομπάμα για τους βομβαρδισμούς αμάχων στη Συρία; Μόνο τον Τσοχατζόπουλο πιάσανε από ολόκληρο το κοπάδι της ληστοσυμμορίας που ήταν μέλος της και τον χώσανε φυλακή. Όλοι οι υπόλοιποι το γλεντάνε στις βίλες τους με τις πισίνες, αγναντεύοντας το Αιγαίο και απολαμβάνουν τους λογαριασμούς που έχουν σε διάφορες οφ σορ, λίστες Λαγκάρντ, Μπόγιανς και Λουξεμβούργου. Θυμόσαστε τον Κούρτ Βαλτχάιμ που βρήκανε αποδείξεις πως υπηρέτησε στα SS και ήταν ένθερμος υποστηρικτής τους; Παρόλα ταύτα τον κάνανε γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ. Ούτε αυτός τιμωρήθηκε για τα εγκλήματα που διέπραξε κατά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο.
Ο πολιτικός κόσμος και η δικαιοσύνη δυστυχώς σε όλο τον κόσμο, είναι τόσο διαβρωμένοι που υποτάσσονται στα κελεύσματα της Νέας Τάξης και των συμφερόντων τους.
Και ο λαός όμως χωρίς να το καταλαβαίνει γίνεται πειθήνιο όργανο των πολιτικών και των δημοσιογράφων χωρίς καμία αντίδραση.
Βάζει πάνω απ’ όλα τις εμμονές του, την τσέπη του και την όποια πεπλανημένη ιδεολογία που έχει πιστέψει.
Την αποκαλώ πεπλανημένη γιατί από τη μια ακούω την μια πλευρά να απευθύνει ποταμούς ύβρεων στην άλλη και την άλλη μέρα συγκυβερνούν αγκαλιασμένοι στις καρέκλες της εξουσίας.
Σαμαράς – Βενιζέλος, Τσίπρας – Καμμένος και εσύ κρατάς ποδοπατημένες ιδεολογίες και τις υπερασπίζεσαι.
Ξύπνα μωρέ καμιά φορά, πέτα τους στη μούρη τις κουρελιασμένες ιδεολογίες και στείλ’ τους λωποδύτες στη δικαιοσύνη. ΄
Ίσως βρεθεί κανένας σύγχρονος Τερτσέτης και Πολυζωίδης.
Ποιός ξέρει, ίσως να υπάρχουν ακόμα.

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *