Το αναπάντητο ΕΑΝ

- - Articles

ΕΑΝ δεν τους είχαν αποψιλώσει τις χώρες τους τα Αμερικάνικα και τα Ευρωπαϊκά οικονομικά συμφέροντα, δεν θα παρατάγανε τις χώρες τους στα καλά καθούμενα τα στίφη των μωαμεθανών και θα εισέρεαν κατά εκατομμύρια στις χώρες της Ευρώπης. Θα μένανε στον τόπο τους, θα τρωγόντουσαν, θα πετροβολιόντουσαν, και θα σφαζόντουσαν μεταξύ τους.

Αυτό γίνεται άλλωστε εδώ και χιλιάδες χρόνια όπως αποκαλύπτει η Παλαιά διαθήκη.

Οι περισσότεροι από δαύτους έρχονται λαθραία από τις κατεστραμμένες χώρες τους, Πακιστάν, Αφγανιστάν καθώς και όλα τα υπόλοιπα …ισταν καθώς τα τελευταία χρόνια και από τη Συρία, για να γλυτώσουν από τους βομβαρδισμούς των άπληστων χριστιανών εμπόρων όπλων και πετρελαίου.

Ένας ακόμα λόγος που ξεσπιτώνονται είναι, πως θέλουν να αποφύγουν την αλληλοσφαγή μεταξύ Σιϊτών και Σουνιτών μουσουλμάνων που η θρησκεία τούς έχει κάνει να αλληλομισούνται.

Ήρθαν στα μέρη μας να ησυχάσουν αυτοί ανάμεσα στον κόσμο που μισούν και να ζει στον τρόμο όλος ο κόσμος που…

τους δέχεται.

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι, που βρίσκουν τόσες χιλιάδες ευρώ για την λαθραία μετακίνησή τους και κάνουν πλούσιους τους Τούρκους λαθρέμπορους;

Ποιοί είναι αυτοί που χρηματοδοτούν αφειδώς την λαθρομετανάστευση;

Τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από την απατηλή φιλανθρωπία;

Προφανώς είναι οι ίδιοι αυτοί που κατέστρεψαν τις χώρες τους και ανάγκασαν σε μετακίνηση τους πληθυσμούς αυτούς στις ανεπτυγμένες οικονομικά χώρες της Ευρώπης, για να έχουν φτηνά εργατικά χέρια με νέα σκλαβοπάζαρα.

Μπουκώσανε σε χρήμα διάφορες ΜΚΟ που μαθές τους έπιασε ο πόνος και αναστατώσανε τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με διαδηλώσεις και πανό που έγραφαν “μετανάστες αδέρφια μας” και “οι μετανάστες είναι καλοδεχούμενοι”.

Τα φτηνά εργατικά χέρια όμως όπως αποδεικνύεται, τους κοστίζουν πανάκριβα σε ζωές και σε χρήμα για την καταστολή τής τρομοκρατίας. Με λίγα λόγια την πατήσανε!

Τώρα βρίσκονται σε αδιέξοδο οι Αμερικανο Ευρωπαίοι τρομοκράτες του κόσμου, αντιμέτωποι με την Μουσουλμανική τρομοκρατία όταν άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου βομβαρδίζοντας και δολοφονώντας τους πρώην συμμάχους τους στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, τη Λιβύη, και τη Συρία. Όπως τους είναι εύκολο να υποκινήσουν ένα πόλεμο, το ίδιο εύκολο είναι γι’ αυτούς και να τον σταματήσουν.

Όπως βάλανε τους Μουλάδες να φανατίσουν τους πιστούς τους να πλακώνονται μεταξύ τους, αλλά και εναντίον των απίστων, το ίδιο εύκολο είναι να τους μαζέψουν και να τους επιβάλλουν να πούνε από τους μιναρέδες, πως ο Αλλάχ έκλεισε τον Παράδεισο με τα ουρί και τα πιλάφια γιατί δεν χωράει άλλους. Τέλος οι σφαγές!

Να δεις για πότε θα ησυχάσει ο πλανήτης ! Τώρα εάν κάποιοι από τους Μουλάδες έχουν τίποτα αντιρρήσεις, αυτοί ξέρουνε τον τρόπο, άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά, που θα μετατρέπουν τον απείθαρχο σε αγγελάκι.

Θυμάστε τότε που οι Μπους με τους Κλίντον και τους Γερμανούς έκαναν λαμπόγυαλο την Σερβία για να φύγει από τη μέση η “Ζάσταβα” που έκανε αντίπραξη στην Βολκσβάγκεν ;

Δεν βρέθηκε ούτε ένας πονεσιάρης να τους συμπαρασταθεί κι’ ας ήτανε χριστιανοί.

Τον πόνο τους τον φυλάγανε για να τον προσφέρουν μαζεμένο σε όλες τις ράτσες της Ασίας και της Αφρικής που έρχονται απρόσκλητοι στον τόπο μας.

Όλοι αυτοί οι φιλεύσπλαχνοι κάνουν επιλογή και προσφέρουν την βοήθειά τους στους μουσουλμάνους και αφήνουν τους άνεργους και άστεγους Έλληνες να ξεχειμωνιάζουν στους σταθμούς του Μετρό της Αθήνας.

Προσφέρουν την συμπάθειά τους ανάλογα με το ποιά ΜΚΟ τους πληρώνει καλλίτερα και καταδικάζουν την μνήμη τους σε αδράνεια όπως έλεγαν οι αρχαίοι Ρωμαίοι. (damnatio memoriae)

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *