Τα τελευταία μέτρα…

- - Articles

Ο κοσμοκράτορας και αρχηγός της Νέας Τάξης Πραγμάτων από την πρωτεύουσά του ΑΣΤΑΝΑ* του Καζακστάν κάτι θα ετοιμάζει πάλι.
Δεν μπορεί στα καλά καθούμενα οι πολιτικοί του Ελλαδιστάν να τρέχουν από πόλη σε πόλη και να βγάζουν λόγους, όχι προεκλογικούς, γιατί ακόμα δεν έχει βγάλει απόφαση ο μεγάλος αρχηγός από το Καζακστάν.
Συνέδρια, ζυμώσεις, αποσκιρτήσεις, προσχωρήσεις και συνενώσεις λέτε να γίνονται για πλάκα; Ο μεγάλος αρχηγός ανέβασε στην εξουσία του Ελλαδιστάν το τσιράκι του με την εντολή, για να κάτσεις στην καρέκλα πρέπει να εκτελείς τις εντολές που σου δίνω γραμμένες σ’ αυτό εδώ το μνημόνιο. Το τσιράκι όταν είδε πως από πρόεδρος του δεκαπενταμελούς θα γίνει Πρωθυπουργός στο Ελλαδιστάν, πήδηξε από την χαρά του και άρχισε να εφαρμόζει τις εντολές που πήρε.

Άρχισε να καλοδέχεται κάθε καρυδιάς καρύδι που ερχόταν με φουσκωτό από την Τουρκία, να τους βάζει αρχικά να λιάζονται στις πλατείες να στεγνώσουν και μετά να τους σπιτώνει σε hot spot με δωρεάν φαγητό, φως, νερό και ίντερνετ. Μή ξεχάσω να σας πω πώς το φαγητό που τους παραχωρούμε δωρεάν, ενώ στο Ελλαδιστάν υπάρχουν χιλιάδες πεινασμένοι, αυτοί το πετάνε στα σκουπίδια γιατί δεν έχει πάρει την ευλογία του ιμάμη. Για να εξηγούμαστε, προσωπικά δεν φοβάμαι τους αλλοδαπούς που μαζευτήκανε στην πατρίδα μου, αλλά την αιμοσταγή θρησκεία τους που τους μετατρέπει σε επιθετικά όντα.
Οι εντολές όμως είναι εντολές και πρέπει να εφαρμοστούν χωρίς καμία αντίρρηση. Υπόσχεται να κάνει αυξήσεις και κάνει συνεχώς μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις με τις συνεχείς αυξήσεις φόρων. Λέει πως θα κάνει επενδύσεις και αυτές που υπάρχουν κλείνουν και πάνε σ’ άλλη γη και σ’ άλλα μέρη.
Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη και τώρα κάθε μέρα τα σπίτια τα αρπάζουν τα ξένα κοράκια για ένα κομμάτι ψωμί. Ωρυόταν για το “ελληνικό” και τώρα τρέχει να προλάβει να υπογράψει την επένδυση που αν κι’ αυτή είναι σαν την επένδυση της Χόχτιφ για τα αεροδρόμια ζήτω που χαθήκαμε. Αμ τον ΕΜΦΙΑ που θα έσκιζε που τον πάς; Υπέγραψε νόμους για τα έμφυλα ζευγάρια, για τα δεκαπεντάχρονα με απλή αίτηση να μπορούν να κάνουν αλλαγή φύλλου και τώρα σπεύδει κατεπειγόντως να υπογράψει και νόμο για την νομιμοποίηση της χρήσης του χασίς, (φαρμακευτική κάνναβη την είπανε) για να πραγματοποιηθεί το όνειρο του Γιωργάκη να φυτεύουμε χασίσι στις γλάστρες.
Εκείνο το ανεπανάληπτο δημοψήφισμα παρά λίγο να το ξεχάσω. Το βράδυ να κοιμάσαι με το ΟΧΙ και το πρωί να ξυπνάς αγκαλιά με ένα τεράστιο ΝΑΙ.
Τέτοια κολοτούμπα μόνο ένα F14 μπορεί να κάνει, γι’ αυτό προχτές ανέβηκε σε ένα τέτοιο αεροπλάνο και έκανε μια βόλτα, αλλά κολοτούμπα σαν αυτή του δημοψηφίσματος δεν κατάφερε να κάνει. Ένας τύπος στην Καταλονία της Ισπανίας, ήθελε να το παίξει επαναστάτης σαν τον δικό μας, και έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους διεκδικώντας την ανεξαρτησία της Καταλονίας. Αποτέλεσμα ήταν να φάει το ξύλο που είχε να φάει από την εποχή του Φράνκο. Ο τύπος που σας έλεγα έκανε την κολοτούμπα που έχει διδάξει ο δικός μας και ο κόσμος γύρισε στα σπίτια του να μπαλώσει τα σπασμένα του κεφάλια ενώ εμείς ¨οριζοντιωθήκαμε στον ορίζοντα”! Μετά από τόσες διεθνοποιημένες κολοτούμπες και τόσες περιοδείες εγώ πιστεύω πως βαδίζουμε ολοταχώς για εκλογές. Οι τελευταίοι νόμοι είναι ο επιθανάτιος ρόγχος της κυβέρνησης!

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *