Σα δεν ντρέπονται οι σιχαμένοι!

- - Articles

Βρέ τι γκαντεμιά ήταν αυτή; Έχασα τη συχνότητα του καναλιού μέσα από τα χέρια μου.

Αφού ήξερα πως τα λεφτά μου δε φτάνουνε, γιατί δεν έπαιρνα κι’ εγώ ένα δάνειο όπως τόσοι και τόσοι τόσα χρόνια;

Θα μου πείτε τώρα πως θα έπαιρνα δάνειο χωρίς εγγύηση; Θα έβαζα εγγύηση τα κείμενά μου και θα τόπαιρνα. Σάμπως θα ήμουν ο πρώτος που θα έπαιρνε δάνειο με εγγύηση αυτά που λένε ή γράφουν, δηλαδή αέρα κοπανιστό.

Θα πήγαινα άλλωστε στον Γεωργίου και θα μου ανέβαζε τα περιουσιακά μου στοιχεία. Εδώ κατάφερε και άλλαξε τα στοιχεία και φτώχυνε μια ολόκληρη χώρα και δε θα κατάφερνε να αλλάξει τα στοιχεία σε ένα πολίτη της;

Καλά λέει ο Κουμουτσάκος πως ο διαγωνισμός ήταν διαβλητός, για υπέρ μου τόλεγε.

Τρείς μέρες όλοι οι Έλληνες δεν κλείναμε μάτι, μέχρι να μάθουμε ποιοί πήρανε τα τέσσερα κανάλια. Το μάθαμε και πανευτυχείς γυρίσαμε στο… άλλο πλευρό να κοιμηθούμε όπως πάντα τον ύπνο του δικαίου.

Πάντως εγώ έσκασα από τη ζήλια μου και το κακό μου και αποφάσισα να καταφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια να δικαιωθώ και θα βάλω για μάρτυρες τον Ντάισεμπλουμ, τον Μοσκοβισί και τους άλλους καλούς ανθρώπους της ΕΕ που ενδιαφέρονται για κράτη δικαίου και την ευτυχία των λαών !

Λαός είμαι κι’ εγώ.

Το βράδυ πρίν με πάρει ο ύπνος τα εκατομμύρια χορεύανε μπροστά στα μάτια μου και αναρωτήθηκα πόσες χιλιάδες ζωές έπρεπε να ζήσω για να μαζέψω αυτά τα διακόσα πενήντα εκατομμύρια. Άτιμη ζωή!

Μια ζωή δούλευα για να πάρω μια σύνταξη της προκοπής κι’ αυτοί μου την κόψανε και μου δίνουν εφτακόσια είκοσι ευρώ με το επικουρικό.

Αυτοί που μείνανε μέσα στο παιχνίδι των καναλιών και αυτοί που βγήκανε έξω, τόσα χρόνια είχανε τσάμπα τα κανάλια και δε βγαίνανε, αφήνανε τους εργαζόμενους απλήρωτους και άφηναν τα δάνεια να τρέχουν, να τρέχουν σαν τα μποφόρ του κοπανιστού αέρα.

Με έχει πιάσει τρόμος, γιατί τα εκατομμύρια που δώσανε για την απόκτηση των καναλιών δε θα είναι μετρητά, αλλά ποσά με τραπεζικές εγγυήσεις που κανένας δεν ξέρει αν θα πληρωθούν ή θα καταπέσουν και θα τα πληρώσουμε πάλι εμείς σε ανακεφαλαιοποιήσεις τους.

Βρε παιδί μου, τι κλαυθμός και οδυρμός είναι αυτός;

Τώρα έπιασε ο πόνος την αντιπολίτευση για τους εργαζόμενους που θα μείνουνε στο δρόμο. Τόσοι και τόσοι άνθρωποι τόσα χρόνια όταν αυτοί ήταν στα πράματα χάσανε τις δουλειές τους. Τόσοι και τόσοι αυτοκτονήσανε, ένα σωρό κανάλια έπαψαν να λειτουργούν και οι εργαζόμενοι μείνανε στο δρόμο.

Όταν ρίξανε το μαύρο στην ΕΡΤ και αφήσανε τους εργαζόμενους στο δρόμο από τη μια μέρα στην άλλη, πανηγύριζαν πως καταπολεμήσανε τη διαπλοκή

Ο Περισσός απέλυε αβέρτα και χωρίς αποζημίωση και δεν έπεσε ούτε ένα δάκρυ. Και τώρα να, ποτάμι τα κροκοδείλια δάκρυα για τους εργαζόμενους.

Σα δεν ντρέπονται οι σιχαμένοι!

Πάντως μη χάνετε το κουράγιο σας, ο κύριος Φίλης άλλαξε το μάθημα των θρησκευτικών και από θρησκευτικά από δω και στο εξής θα λέγεται μάθημα θρησκειών. Ευτυχείτε!

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *