Προς το παρόν αντίο…

- - Articles

Κανένας Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του δεν μπορεί να είναι υπερήφανος γι’ αυτά που ακούει και βλέπει να γίνονται στη λεγόμενη ελληνική Βουλή.

Δεν είναι τωρινή διαπίστωση πως απαρτίζεται από διακόσιους πενήντα τουλάχιστον παλιανθρώπους που εμείς όμως έχουμε διαλέξει για καλλίτερους και αυτοί είναι όλοι τους η ίδια παρέα που κατάστρεψε την πατρίδα μας, το μέλλον των παιδιών μας και την δική μας αξιοπρέπεια. Και οι υπόλοιποι ας πούμε πενήντα που απαλλάσσω, χάνονται μέσα στην γενική υποβάθμιση του κοινοβουλίου. Καλά να πάθουν αλλά και εμείς όμως φταίξαμε που τους πιστέψαμε.

Δεν έχω ακούσει ποτέ και από κανέναν ένοχο να παραδέχεται την ενοχή του. Κανένας δεν γνωρίζει τίποτα για το φόνο κυριολεκτικά και μεταφορικά και διαρρηγνύει τα ιμάτιά του πως είναι αθώος. Κανένας τους δεν φταίει σε τίποτα και οι περισσότεροι στις απαντήσεις τους θα υποστηρίξουν πως όλα είναι σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ και δέχονται πολιτικό διωγμό. Στο κόλπο και η αμερικανική CIA;

Η μόνη για να κρίνει την υπόθεση είναι η δικαιοσύνη που και αυτή έχει δώσει πολλές λαβές πως δεν είναι μόνο τυφλή αλλά θεόστραβη μπροστά σε κραυγαλέα σκάνδαλα. Αυτοί που κατηγορούνται καλούνται να γίνουν κριτές του εαυτού τους. Αλλά και η δικαιοσύνη δεν μπορεί να κάνει και πολλά γιατί οι ίδιοι οι πολιτικοί έχουν ψηφίσει νόμους που απαλλάσσουν τον εαυτό τους από οποιαδήποτε απάτη και έγκλημα εις βάρος του λαού και της πατρίδας.

Τα σύνορά μας δέχονται πιέσεις από κάθε κατεύθυνση, οι πολιτικοί αδιαφορούν και το μυαλό όλων είναι στη γερμανική “Νοβάρτις”. Πάει το όνομα της Μακεδονίας. Χαμένα πήγανε και τα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών. Είχανε την ίδια τύχη με το δημοψήφισμα που από εξήντα πέντε τις εκατό ΟΧΙ, την άλλη μέρα έγινε ΝΑΙ. Και κανένας δεν μίλησε και δεν άνοιξε μύτη. Οι αντιπροσωπίες των κομμάτων που θα μετάσχουν στην προανακριτική επιτροπή δεν πάνε για να μαθευτεί η αλήθεια, αλλά για να υπερασπιστούν τους κομματικούς τους συναδέλφους. Θα βρεθούν καινούρια υπερασπιστικά κόλπα, γιατί το κόλπο των αριθμών τηλεφώνου είναι χρησιμοποιημένο και ξεπερασμένο. Ο καθένας για τους δικούς του. Σώσον εαυτόν σωθήτω. Ξεφωνίζουν για τους μάρτυρες με τις κουκούλες. Τι θέλετε μωρέ να τις βγάλουν, για να έχουν την ίδια τύχη που είχαν οι μάρτυρες κατηγορίας του NOOR ONE που από έντεκα οι εφτά γίνανε αγγελούδια και μείνανε μόνο οι τέσσερις; Ή μήπως την τύχη της μάρτυρος κατηγορίας γραμματέος του Χρηστοφοράκου στην υπόθεση της SIEMENS; Βγήκε η γυναίκα να πετάξει τα σκουπίδια της και δυο που της την είχανε στημένη την κάνανε τόπι στο ξύλο και αν δεν πέρναγε τυχαία ένα αυτοκίνητο να την σώσει θα την είχαν καθαρίσει. ‘Έχω γράψει 362 και μ’ αυτό 363 άρθρα προσπαθώντας να προσθέσω ένα κόκκο άμμου στην κατανόηση και την ανάληψη των ευθυνών που έχουμε εμείς οι πολίτες και να αφυπνίσω συνειδήσεις, αλλά μάταια. Γι’ αυτό θα κάνω μια διακοπή και δεν θα ασχοληθώ προσωρινά με πολιτικά θέματα, γιατί έχω αηδιάσει και έχω σιχαθεί τον σημερινό Έλληνα πολιτικό και τον Έλληνα πολίτη για την απάθεια και την αδιαφορία του. Η πολιτική ατμόσφαιρα έχει γίνει τρομερά τοξική και η κρίση των οπαδών ψηφοφόρων συμφεροντολογική . Θα πάψω να ασχολούμαι πλέον μαζί της για να αποτοξινωθώ για κάποιο διάστημα και μετά βλέπουμε.

Τώρα θα συνεχίσω να γράφω το νέο μου βιβλίο “ιστορίες της ψαρόβαρκας”, θα ηρεμίσω και θα νοιώθω Θεός, γιατί θα είναι στο χέρι μου να κάνω τους ανθρώπους που θα περάσουν μέσα από τις σελίδες του, ό,τι θέλω. Θεός ή πολιτικός; Οι δεύτεροι πάντως είναι πιο δυνατοί. Ο Θεός κουμαντάρει την τύχη του καθενός ανθρώπου ξεχωριστά, ενώ οι πολιτικοί κουμαντάρουν τις τύχες ολόκληρου του πλανήτη.

Ψηφίζετέ τους κορόιδα.

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *