Περί φύσεως και παραφύσεως…

- - Articles

Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι εθνοπατέρες της ελληνικής βουλής ασχολούνται με τον κώλο του κάθε Παναγιωτοπαναγιώτας. Μεγάλο καημό έχουν να ψηφίσουν νόμο, ένα αμούστακο ακόμα αγοράκι ή κοριτσάκι που παίζει με την μπάρμπι, να έχει την δυνατότητα να επιλέξει σε ποιό φύλλο θέλει να ανήκει στην υπόλοιπη ζωή του. Ακόμα δεν είναι ικανό να βάλλει μόνο του τις κάλτσες του και το θεωρούν ικανό να επιλέξει φύλλο και να αλλάξει τους νόμους της φύσης.

Οι σωματικές οπές του ανθρώπινου οργανισμού έχουν ένα συγκεκριμένο προορισμό. Εάν τώρα κάποιος είναι οπισθιοδρομικός και θέλει να την χρησιμοποιήσει για ξεσκούριασμα μορίων είναι δικός λογαριασμός, αρκεί να μη βγαίνει στα κανάλια και να διαφημίζει τις προτιμήσεις του. Αυτό με ενοχλεί !
Δεν είμαι ρατσιστής όπως θέλουν να αποκαλούν όποιον έχει φυσιολογικές προτιμήσεις και δεν υποκύπτει στις παρά φύση ορέξεις τους.
Μέσα στον ορυμαγδό της συζήτησης περί φύσεως, νά σου και ο κηπουρός του Γιωργάκη από την Πάρου κύριος Ραγκούσης και δηλώνει την εξαφανισμένη από πολλού χρόνου παρουσία του. Τα βάζει με τους Δεσποτάδες για να βγεί και πάλι στην δημοσιότητα. Και τι σε νοιάζει εσένα ρε πολιτικάντη, εάν ο Δεσπότης κάτω από το ράσο φοράει σώβρακο ή στριγκάκι; Άνθρωπος είναι κι’ αυτός και θέλει να εκτονώσει τις ορμονικές του ορμές, αλλά να μη σκανδαλίζει το ποίμνιο και το κύριε ελέησον το κάνει κύριιε ελέεηηησον όλο γλύκα…
Όλος ο κόσμος διοικείται από τρελούς και από φελλούς. Γύρω μας γίνονται κοσμοϊστορικά γεγονότα που καθώς φαίνεται θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα με τον Κιμ Γιονγκ Ουν της Β. Κορέας και τον Ντόναλντ Τράμπ των ΗΠΑ και τα αναρχοάπλυτα ιδεοληπτικά μπουμπούκια της πολιτικής μας ασχολούνται εάν ο Καμμένος πλήρωσε με την κάρτα του ή με μετρητά. Ξευτίλες όλοι τους που ασχολούνται με την κάρτα και όχι το ότι ο υπουργός άμυνας της Ελλάδας πήγε και έπαιξε σε τούρκικο καζίνο. Να καταργηθεί η προσευχή γιατί προσβάλλονται τα μουσουλμανάκια, να καταργηθούν οι παρελάσεις γιατί αναμοχλεύουν μνήμες, να καταργηθεί ο διαχωρισμός των φύλλων, να καταργηθεί κάθε τι που ενώνει τους Έλληνες. Να πάψουν να πιστεύουν σε Θεό, να πάψουν να έχουν ελπίδα, να πάψουν να πιστεύουν στην οικογένεια στην πατρίδα.
Θέλουν να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει πως η μόνη ελπίδα είναι αυτοί οι φελλοί που μας διοικούν μοιράζοντας απλόχερα ψεύτικες ελπίδες. Και ο αυριανισμός με τις εφημερίδες της Δεξιάς πια καλά κρατεί και παρασύρει τα μπουλούκια των βολεμένων πως αυτός θα ρίξει τον τσιπροσυριζαϊσμό όπως έλεγε και καμάρωνε η πάλαι ποτέ Αυριανή πως αυτή έριξε τον καραμανλισμό.

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *