Ο πανάρχαιος υποκινητής…

- - Articles

“…τω αλλοτρίω εκτοκιείς, τω δε αδελφό σου ουκ εκτοκιείς ‘ινα ευλογήσει σε Κύριος ο Θεός σου…” (δευτερονόμιον ΚΓ, 21)
Έτσι πήρανε φόρα ανά τους αιώνες και αλλάξανε τα φώτα στην τοκογλυφία ολόκληρο τον κόσμο.
Άκουε Ισραήλ: συ διαβαίνεις σήμερον τον Ιορδάνη , δια να εισέλθεις να κληρονομήσεις έθνη μεγαλύτερα και ισχυρότερά σου, πόλεις μεγάλας και τετειχισμένας έως του ουρανού… γνώρισον λοιπόν σήμερον, ότι Κύριος ο Θεός σου είναι προπορευόμενος έμπροσθέν σου, είναι πυρ καταναλίσκον . Αυτός θέλει καταστρέψει αυτούς απ’ έμπροσθέν σου και θέλεις εκδιώξει αυτούς και ταχέως εξολοθρεύσει αυτούς καθώς σοι είπεν ο Κύριος.( δευτερονόμιον θ΄ 103 )
Και διάβηκαν τον Ιορδάνη και σκλάβωσαν με την τοκογλυφία την οικουμένη.
Το 1781 ο Βενιαμίν Φραγκλίνος σε επιστολή του στον πρόεδρο Άνταμς έγραφε.

Συμφωνώ με τον στρατηγό Ουάσιγκτον πως πρέπει να προστατέψουμε αυτό το νεαρό έθνος από την ύπουλη επίδραση και διείσδυση. Αυτή η απειλή είναι οι Εβραίοι . Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι Εβραίοι σε μεγάλο αριθμό κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής και της εμπορικής ακεραιότητας.
Αποτέλεσαν δική τους κοινωνία μέσα στο κράτος και δεν αφομοιώθηκαν. Έφτιαξαν ένα κράτος εν κράτη και όταν συνάντησαν αντιρρήσεις προσπάθησαν να πνίξουν οικονομικά αυτό το έθνος όπως και εις την περίπτωση της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.
Το 1806 ο Ναπολέων στη συνεδρίαση του Συμβουλίου του Κράτους λέει:
Η κυβέρνησις δεν μπορεί να παρακολουθεί με αδιαφορία τον τρόπο με τον οποίο ένα καταφρονεμένο έθνος κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα της Γαλλίας. Οι Εβραίοι πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ιδιαίτεροι άνθρωποι. Είναι κράτος εν κράτει !
Είναι απογοητευτικό για το Γαλλικό έθνος να σβήσει κάτω από την διακυβέρνηση αυτών ανθρώπων. Οι Εβραίοι είναι αρχιληστές των μοντέρνων καιρών. Είναι οι απομυζητές της ανθρωπότητας.
Το 1877 ο Ντοστογιέφσκι (ημερολόγιο ενός συγγραφέα) γράφει:
…επίσης φανερό είναι πως πανάρχαιος υποκινητής τους που κάποτε έφερε το όνομα του Ιεχωβά, συνεχίζει με το ιδανικό και τις επαγγελίες του να οδηγεί αυτό το λαό προς συγκεκριμένους σκοπούς. Το ξαναλέω. Είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς άθεο Εβραίο και μάλιστα δεν πιστεύω καθόλου πως είναι άθεοι οι μορφωμένοι Εβραίοι, όλοι τους είναι από το ίδιο ζυμάρι και ένας θεός ξέρει τι επιφυλάσσουν ακόμα στον κόσμο οι μορφωμένοι Εβραίοι.
Τι λύσσα έχει πιάσει αυτόν τον Ιεχωβά που εκτός όλων των άλλων λαών τάχει βάλλει ιδιαίτερα με τους Έλληνες.
” ουαί οι κατοικούντες το σχοίνισμα της θαλάσσης πάροικοι Κρητών λόγος κυρίου εφ’ υμάς Χαναάν γη αλλοφύλων και απολώ υμάς εκ κατοικίας.” (Σωφονίας 8,5,6)
” Τάδε λέγει κύριος εγώ εκτείνω την χείρα μου επί τους αλλοφύλους και εξολοθρεύσω Κρήτας και απολώ τους καταλοίπους τους την παραλίαν και ποιήσω εν αυτοίς εκδικήσεις μεγάλας.(” Ιεζεκιήλ ΚΕ 16,17″)
Και παρακάτω πάλι ο Ιεζεκιήλ Λ,5,14,17 προλέγει ότι Κρήτες μαχαίρα πεσούνται και ότι θα καταστρέψει και άλλες ελληνικές πόλεις.
… και εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών εναντίων των τέκνων σου Ελλάς. (Ζαχαρίας 13,14,15)
Τα ανωτέρω είναι αποσπάσματα από την “θεόπνευστον” Αγία Γραφή που διδάσκονται τα ελληνόπουλα από τα πρώτα μαθητικά τους χρόνια και που οι ενήλικες πιστεύουν χωρίς να την έχουν διαβάσει ούτε μια φορά.
Προδώσαμε τους πάνσοφους δικούς μας προγόνους που σήμερα θαυμάζει ολόκληρη η οικουμένη και καταντήσαμε να δεχτούμε ως προπάτορές μας τους τσοπάνηδες της ερήμου τον Ιωακείμ και την Άννα.
Διδάσκονται από τη στιγμή που θα καταλάβουν τον κόσμο γύρω τους το παρακάτω:
..ίνα καταστήσωμεν δυνατάς τας επιθυμίας αυτάς, πρέπει να διαταράσσωμεν συνεχώς εις όλας τας χώρας , τας σχέσεις λαού και κυβερνήσεως, να κουράζομεν όλον τον κόσμο δια του χωρισμού της έχθρας και του μίσους και δια μαρτυρίου της πείνας… ( 1ο πρωτόκολλο της Σιών )
Μεγάλη προσοχή να μη δώσουμε το δικαίωμα να εφαρμόσουν και πάλι το 1ο πρωτόκολλο της Σιών για να μη πεινάσουμε και να μην φαγωθούμε μεταξύ μας όπως το κάναμε το 1946-49.

Με τις απαιτήσεις τους, μας αφαιρούν το δικαίωμα ακόμη και να αναπνέουμε.
Αυτοί όλοι που αρχικά αναφέρθηκα στο άρθρο μου, δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια και δε θα αφήσουν το θύμα τους να ξεφύγει.
Είναι μαθημένοι να βάζουν τους λαούς να τρώγονται μεταξύ τους και για να εκβιάσουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση να βάλουν και κανένα πρόθυμο άρπαγα γείτονα να μας κάνει κα να χουνέρι με την ανοχή και την προτροπή τους.
Εάν το τελεσίγραφο που μας έστειλαν οι εταίροι είναι πράγματι εξευτελιστικό και δολοφονικό καλά θα κάνουμε σαν Έλληνες που σεβόμαστε την ιστορία μας να απαντήσουμε για άλλη μια στους βαρβάρους ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !!!

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *