Ο πάτος και ο απόπατος…

- - Articles

Είπα να μην ξαναασχοληθώ με δαύτους και να αγνοήσω τα καμώματά τους, αλλά αυτοί δε με αφήνουν να ηρεμήσω. Η κατρακύλα τους είναι ξέφρενη και ο διασυρμός της Βουλής δεν έχει πάτο. Έχει καταντήσει απόπατος.
Όλη η κοπριά που ήταν συγκεντρωμένη τόσα χρόνια μέσα στους αρρωστημένους εγκεφάλους των συριζαίων, βγήκε στη φόρα στην συνεδρίαση της Βουλής για την αλλαγή φύλου.
Ωρύετο ο Τσίπρας υπερασπιζόμενος τα δεκαπεντάχρονα παιδιά πως μπορούν νωρίς νωρίς να γίνουν ντινκιτάνγκα, χειροκροτούσαν οι τσιπραίοι. Απαντούσε ο Μητσοτάκης περί ανέμων και υδάτων χειροκροτούσαν οι μητσοτακαίοι.
Τι κατάντια στη Βουλή Θεέ μου !

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν πως θα έχουμε βαρύ χειμώνα και οι φτωχοί πλέον Έλληνες δεν θα μπορούν να βάλουν πετρέλαιο στα καλοριφέρ τους και θα ξεπαγιάσουν. Οι άστεγοι θα τη βγάλουν πάλι μέσα σε χαρτόκουτα τρεφόμενοι από τα συσσίτια των εκκλησιών και έχουμε τους πονόψυχους συριζαίους να νοιάζονται μόνο για τους καημένους τους λαθρομετανάστες που ζούν σε άθλιες συνθήκες στα χοτ σποτ.
Όλοι αυτοί οι εθνοπατέρες που παίζουν θέατρο μέσα στη Βουλή, υπογράφουν ότι κείμενα τους στείλουν οι βρυξελιώτες και οι φρακφουρταίοι χωρίς να τα διαβάσουν και σε μας τα κορόιδα τα παρουσιάζουν για επενδύσεις.
Ψάξτε για παράδειγμα την επένδυση της Fraport που την παρουσίασαν για μεγάλη επιτυχία και θα δείτε πως δεν έβαλαν ούτε ένα ευρώ και το ποσόν που κατέβαλλαν το δανείστηκαν από ελληνικές τράπεζες και όποτε τους γουστάρει δεν εξυπηρετούν τη δόση τους και το κόκκινο πλέον δάνειο θα το πληρώσεις εσύ έλληνα … δεν την λέω τη λέξη παρ’ όλο που πολύ θα τόθελα.
Βάσει του συμφωνητικού που υπέγραψαν, η φραπόρτ μόνο θα εισπράττει και δεν θα χαλάει ούτε ένα ευρώ για συντήρηση των κτιρίων, για ρεύμα, για νερό για τηλέφωνα και την φύλαξη και την ασφάλειά τους θα την παρέχει το ελληνικό κράτος. Ακούστε και το ποιό παλαβό. Το κτίριο που θα στεγάζεται μέσα στο αεροδρόμιο η αστυνομία για να τους προστατεύει θα πληρώνει ενοίκιο 12 000 ευρώ το μήνα. Τα ξέρατε αυτά; Προφανώς όχι !
Οι τράπεζες βγάζουν στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων και τα αρπάζουν τα ξένα κοράκια για ένα κομμάτι ψωμί όπως επί γερμανικής κατοχής το ’41, ενώ τα κόκκινα δάνεια τα πουλάνε στο 3% της αξίας τους οι ρεμπεσκέδες.
Ο Ερντογκάν βάζει κάθε μέρα τα μεμέτια να μπαινοβγαίνουν στον ελληνικό εναέριο χώρο, ενώ τα καράβια του αλωνίζουν στο ελληνικό Αιγαίο. Κάνουν ασκήσεις για να μαθαίνουν τις κινήσεις και τις αντιδράσεις των Ελλήνων. Ο Τούρκος τόλμησε και κατέρριψε το ρώσικο αεροσκάφος μόλις μπήκε στον τούρκικο εναέριο χώρο και η δική μας ηγεσία λέει στους αεροπόρους μας να πετάξουν παρέα με τους Τούρκους να τους μαθαίνουν τα αεροπλανικά και μετά να χαιρετιούνται φιλικά και να γυρίζουν ήσυχα ήσυχα στις βάσεις τους.
Ο Τράμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ούν απειλούν με πυρηνικό πόλεμο, το ΝΑΤΟ περικυκλώνει επικίνδυνα την Ρωσία με κίνδυνο ανάφλεξης και τους τσιπραίους
τους έχει πιάσει φαγούρα για τις σερβιέτες και την βαζελίνη των ντινκιτάνκα.
Άμα γίνει κα να μπαμ εσείς θα την κοπανίσετε όπως κάνετε πάντα και θα αφήσετε τα κορόιδα να πληρώσουν την νύφη όπως γίνετε πάντα.

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *