Ο ξεπεσμός της κοινωνίας και ο Ντόναλντ Τράμπ

- - Articles

Ξεσηκώθηκε το σύμπαν εναντίον του, όταν στις προεκλογικές του ομιλίες μίλησε για πατρίδα, για σύνορα για ειρήνη.

Είπε βέβαια και κάτι χοντράδες για γατάκια και το άρπαξε η Κλίντον και το έκανε λάβαρο στην εκστρατεία λάσπης εναντίον του, αποκαλώντας τον σεξιστή, ρατσιστή ομοφοβικό.

Για το λεκέ του Κλίντον που λέκιασε ολόκληρη την υφήλιο δεν είπανε κουβέντα.

Και οι δύο πλευρές φτάσανε στα άκρα για να κερδίσουν ψήφους και να βγει χαμένη τελικά η αξιοπρέπεια και η λογική.

Είναι γνωστόν πως τα περισσότερα ΜΜΕ παγκοσμίως ανήκουν στον… Εβραίο Μέρντοκ.

Είναι επίσης γνωστό πως το Χόλλυγουντ που αναδεικνύει τους παγκόσμιους σταρ και τους κάνει είδωλα ανήκει κι’ αυτό σε Εβραίους. Όποτε θέλει τους αποθεώνει και όποτε θέλει τους καταβαραθρώνει και έτσι τους κρατάει υποχείριά του.

Τα εργοστάσια παραγωγής όπλων ανήκουν και αυτά σε Εβραίους.

Ο Σκοπιανός Σόρος είναι επίσης γνωστόν πως χρηματοδοτεί διεθνώς ένα σωρό ΜΚΟ και τις χρησιμοποιεί σα μακρύ του χέρι για τα συμφέροντά του.

Όλοι αυτοί επιδιώκουν την παγκοσμιοποίηση, να μην υπάρχουν πατρίδες, να μην υπάρχουν λαοί, να μην υπάρχει ιστορία και διαφορετικότητα.

Όλα ένας αχταρμάς αταίριαστων λαών και θρησκειών που θα τρώγονται μεταξύ τους και οι παγκοσμιοποιητές θα πλουτίζουν εις βάρος ολόκληρου του πλανήτη.

Παλαιότερα εφαρμοζόταν το διαίρει και βασίλευε και τώρα εφαρμόζουν, όλοι μαζί σε ένα τσουβάλι για να τρώγονται μεταξύ τους.

Όλα αυτά είπε πως θέλει να σταματήσει ο Τράμπ και πέσανε να τον φάνε!

Και τι είπε; Πως δεν θα επιτρέψει οι αμερικάνικες επιχειρήσεις να πηγαίνουν τα εργοστάσια παραγωγής σε χώρες που είναι φορολογικοί παράδεισοι με πάμφθηνα εργατικά χέρια και μετά να έρχονται να πουλάνε την παραγωγή τους στην Αμερική χωρίς δασμούς και οι Αμερικανοί πολίτες να είναι άνεργοι και να πληρώνει το κράτος τα επιδόματά τους.

Το Ντιτρόιτ που ήταν το μεγαλύτερο κέντρο παραγωγής πολυτελών αυτοκινήτων έχει μετατραπεί σε μια πόλη φάντασμα καθώς οι αυτοκινητοβιομηχανίες μεταφερθήκανε στο Μεξικό. Είπε πως θα κλείσει τα σύνορα του Μεξικό για να μην μπαίνουν οι λαθρομετανάστες ελεύθερα και να σταματήσει το λαθρεμπόριο ναρκωτικών .

Εάν περιοριστεί στα της Αμερικής και πάψουν οι ΗΠΑ να χώνουν τη μύτη τους σε ολόκληρο τον κόσμο, θα σταματήσουν οι πόλεμοι και τότε που θα διοχετεύουν τα εργοστάσια παραγωγής όπλων τα προϊόντα τους!

Όλοι αυτοί ξοδέψανε πολλά εκατομμύρια και ξεσηκώσανε τη μισή Αμερική εναντίων της άλλης μισής αφού δε δίστασαν να χρησιμοποιήσουν τα ποιό βρώμικα μέσα για να πλήξουν τον Τράμπ. Και τι δεν είπανε για την γυναίκα του, ακόμα κατακρίνανε το δεκάχρονο γιο του γιατί βαρέθηκε το παιδάκι και χασμουριότανε. Τέτοια ξεφτίλα!

Αξέχαστη θα μείνει η υπόσχεση της Μαντόνα πως θα κάνει πεολειχία σε όσους ψηφίσουν την Χίλαρι Με τέτοιας ποιότητας υποσχέσεις και με τέτοιο φανατισμό που ποτίσανε τον κόσμο, έ δε θα βρεθεί κανένας νέος Όσβαλντ να καθαρίσει και τον νέο πρόεδρο όπως τον Κένεντι;

Για τα προγράμματα των δύο αντιπάλων ακούσαμε ελάχιστα και ο προεκλογικός τους αγώνας ολοκληρώθηκε με αποκαλύψεις πως η Χίλαρι ήταν παιδεραστής και ο Τράμπ πήδαγε πόρνες όταν είχε πάει για δουλειές του στη ρωσική πρωτεύουσα.

Με τέτοιου είδους ποιότητας αποκαλύψεις φάγανε τον Μπερλουσκόνι, φάγανε τον Στρος Καν, τον Μιτεράν και δεν ξέρω πόσους ακόμα με τον ίδιο βρώμικο πόλεμο της κρεβατοκάμαρας.

Εγώ δεν θα γίνω απολογητής του Τράμπ γιατί δεν ξέρω τι καπνό φουμάρει.

Καλό θα είναι να περιμένω να δω τι θα κάνει με τις διαπραγματεύσεις συνεργασίας με τους Ρώσους, με τις εξαγγελίες του για κοινωνικό κράτος και με τις υπόλοιπες υποσχέσεις που έδωσε στον αμερικάνικο λαό και μετά θα πάρω θέση υπέρ του ή κατά του.

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *