Οι ολετήρες και οι σωτήρες…

- - Uncategorized

Η πατρίδα μας έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση και τα πολιτικά κόμματα είναι ανίκανα να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Τους βλέπουμε και τους ακούμε να τρώγονται και να αλληλοκατηγορούνται χωρίς ουσία, έτσι για τα μάτια του κόσμου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μας λέει πως ψηφίζει με μισή καρδιά τα καταστροφικά νομοσχέδια του ξεπουλήματος της χώρας και της εξαθλίωσης του λαού και η Ν.Δ. ενώ τον κατηγορεί για αυτά που ψηφίζει, μας λέει πως όταν θα γίνει αυτή κυβέρνηση θα τα εφαρμόσει.
Μάλιστα όπως τουλάχιστον δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ο κύριος Γεωργιάδης πως αν χρειαστεί θα ψηφίσει και θα εφαρμόσει ακόμα περισσότερα.

Είναι να κλαίει κανείς με την κατάντια τους, αλλά είναι κωμικοτραγικό με την δική μας κατάντια των ψηφοφόρων που δεν θέλουμε να δούμε την αλήθεια. Μένουμε στις ιδεοληψίες μας και μπολιάζουμε τους νέους με τις δικές μας αμαρτίες του παρελθόντος. Μας κοροϊδεύουν όλοι και εμείς καθόμαστε και τρωγόμαστε αν ο Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης θα είναι ο καλλίτερος εφαρμοστής των νόμων που μας επιβάλλουν οι διεθνείς δολοφόνοι τοκογλύφοι. Μας έριξαν στα νύχια τους όλοι οι πολιτικοί που μας κυβέρνησαν μέχρι τώρα και που εμείς όμως ψηφίσαμε και μερικοί σκοπεύουν να ξαναψηφίσουν. Φτάσαμε στο σημείο ένα κόμμα του 5 % να διαλύει σήμερα την Ελλάδα απ’ ότι είχανε αφήσει όρθιο οι προηγούμενοι. Προσπαθούν να φθείρουν και να εξαφανίσουν κάθε τι που συνδέει και κρατάει όρθιο αυτό τον πολύπαθο λαό. Περάσανε ένα σωρό κατακτητές από τα χώματά μας, όμως καταφέραμε όλους να τους αντιμετωπίσουμε με καρτερία και στο τέλος να βγούμε νικητές. Όπως οι αρχαίοι μας πρόγονοι πιστεύανε και ζητούσαν την προστασία της Αθηνάς ή του Δία έτσι και σήμερα που έχει αλλάξει και επικρατήσει η χριστιανική θρησκεία, νοιώθουν την ανάγκη να ζητήσουν την προστασία την Παναγίας και του Χρηστού. Έτσι πορευτήκαμε ανά τους αιώνες και έρχονται τώρα κάποια μηδενικά από το πουθενά και άρχισαν να τα βάζουν με ότι ιερό και όσιο έχει αυτός ο τόπος.
Έτσι για να κάνουνε ντόρο γιατί ενοχλήθηκαν πως η μεταφορά του “αγίου Φώς” κοστίζει πολλά λεφτά στο έλληνα φορολογούμενο.
Με όλους αυτούς που μέχρι σήμερα μας κυβέρνησαν και τους υπόλοιπους μαϊντανούς που βρίσκονται στην Βουλή και τους χρυσοπληρώνουμε πρέπει να τελειώνουμε. Δικαιολογημένα θα αναρωτηθείτε όπως και εγώ και τι ψηφίσω; Το λευκό και την αποχή τα απορρίπτω, γιατί είναι σα να παραδέχομαι πως είμαι ανίκανος να διαλέξω, οπότε ότι διαλέξουν όλοι οι άλλοι εκτός από εμένα, “δεν δικαιούμαι να ομιλώ”. Τον θυμόσαστε τον Κουτσόγιωργα;Λοιπόν: υπάρχουν νέα πρόσωπα που φιλοδοξούν να κυβερνήσουν και να βάλουν μια τάξη σ’ αυτό το μπάχαλο που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα και θα ζητήσουν την ψήφο σας. Αυτά που ξέρω μέχρι τώρα είναι ο Φαΐλος Κρανιδιώτης, ο Σάββας Καλεντερίδης, ο πρώην εισαγγελέας κύριος Δημ. Σακκάς, ο Νώτης Μαριάς, οι απόστρατοι και ο Κυριάκος Βελόπουλος. Όλους αυτούς πολύ λίγο τους έχω ακούσει, εκτός από τον Βελόπουλο που τον ακούω στον χρόνο που αγοράζει από τα κανάλια πουλώντας τα βιβλία του εκδοτικού του οίκου μαζί με ένα παρασκεύασμα για τους πόνους στη μέση. Τον βλέπω να προσπαθεί να προωθήσει τα προϊόντα της επιχείρησής του μοχθώντας για την επιβίωσή της. Όσοι τον ακούνε και εγώ μέσα σ’ αυτούς, συμφωνούμε πως κάνει πολύ καλές γεωστρατηγικές αναλύσεις, συμφωνούν με όσα λέει, αλλά διαφωνούμε όλοι με τον τρόπο που τα λέει. Ας προσέξει λίγο και αυτό το “άντε να μην πω καμιά κουβέντα” δεν ταιριάζει σε άνθρωπο που θέλει να κυβερνήσει. ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ.

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *