Να ποιος φταίει…

- - Articles

Αυτή ανεβασμένη στο σκαμνί της κρεμάλας νοιώθει τον βρόγχο στο λαιμό και τον δήμιο έτοιμο να κλωτσήσει το σκαμνί που την κρατάει ακόμα στη ζωή.

Κι’ όμως ελπίζει πως κάποιος θα βρεθεί να την σώσει.

Θέλεις τώρα να μάθεις ποιά είναι η μελλοθάνατη και ποιός είναι ο δήμιος που θα την στείλει στον αγύριστο;

Μελλοθάνατη είναι η πατρίδα σου η Ελλάδα και ο φονιάς της είσαι εσύ αδιάφορε έλληνα (ναι με μικρό ε) αναγνώστη. Όλοι οι γείτονες, Τούρκοι, Αλβανοί, Σκοπιανοί, Γερμανοί, Αγγλογάλλοι και Αμερικάνοι ουρλιάζουν σαν τους λύκους, θάνατος, θάνατος για να διαμοιράσουν τα ιμάτιά της, τα αρχαία και τα νέα, αυτά που βρήκανε πρόσφατα στο Αιγαίο.

Και εσύ κάθεσαι στον καναπέ με δυο πίτσες, πέντε μπίρες και το τηλεκοντρόλ στο χέρι και βλέπεις σερβάιβορ και τούρκικα σίριαλ. Πριν κάνεις ζάπινγκ, είδες στην οθόνη συνέλληνες να ψάχνουν στους σκουπιδοτενεκέδες των σούπερ μάρκετ για κα να ληγμένο, αλλά γύρισες γρήγορα γρήγορα κανάλι μπας και σου κόψει το θέαμα την όρεξη για την πίτσα σπέσιαλ με τα πολλά λουκάνικα.

Τσακώνεσαι με την γυναίκα σου βλέποντας την τούρκικη αποβλάκωση του σερβάιβορ γιατί ο ένας είναι με τους Διάσημους και ο άλλος με τους Μαχητές. Εσύ μου το είπες φίλε μου κι’ εγώ άρπαξα την ιδέα και την έκανα άρθρο.

Καταντήσαμε μια χώρα μοιρολατρών και μια χαβούζα ανικάνων, που αδυνατούμε να διαλέξουμε μια κυβέρνηση της προκοπής.

Έχουμε μια θλιβερή κυβέρνηση, που έγνοια της έχει πως θα αφελληνίσει και θα καταστρέψει την Ελλάδα και δεν βγάζεις άχνα.

Οι λαθρομετανάστες απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη Ευρασίας και Αφρικής, κάθε καρυδιάς καρύδι, πλημμυρίσανε την νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα και συ τους δέχεσαι καλοσυνάτα. Άνθρωποι μωρέ είναι κι’ αυτοί!

Δεν λέω πως όλοι είναι ίδιοι, αλλά ρίξε μια ματιά στα δελτία ειδήσεων να δείς πως κάποιοι σαν κι’ αυτούς είναι που κάθε λίγο και λιγάκι μακελεύουν κάποια πόλη και άνθρωποι σαν και σας πήγανε πρόωρα στον άλλο κόσμο.

Αμ’ τ’ άλλο; Θα το μάθατε πως οι πούστηδες (εμένα έτσι με έμαθε ο πατέρας μου να τους λέω) μπορούν να παντρεύονται μεταξύ τους και επειδή δεν διαθέτουν τα απαραίτητα αξεσουάρ, θα αγοράζουν (υιοθεσία το λένε) ένα παιδάκι να το έχουνε να παίζουμε μαζί του στο κρεβάτι.

Μα τόσοι πολλοί είναι ρε παιδιά οι ντινκι ντάνκα ανάμεσά μας και στη Βουλή ψηφίσανε νόμο ειδικά γι’ αυτούς; Να πάρουνε δηλαδή τις ψήφους των ανώμαλων, μια και κανένας πλέον ομαλός και με σώας τας φρένας δεν πρόκειται να τους ψηφίσει;

Και ο Γιωργάκης το παράσιτο, ο συνεχιστής της καταστροφής της Ελλάδας παρακάθεται σε συσκέψεις με όμοιούς του, για να βρούνε δήθεν ικανοποιητική λύση για την σωτηρία της και συ κάθεσαι στην πολυθρόνα σου χτυπώντας μετά μανίας τα κουμπιά του κινητού σου να ψηφίσεις αν θα βγει στην γιουροβίζιον πρώτη, η Εβραία ή η Αλβανίδα.

Μέχρι και οπαδοί του Σώρρα φορτωμένοι με μια τεράστια μεγαφωνική εγκατάσταση στις πλάτες τους, γυρίζουνε και τώρα ακόμα στους δρόμους διαλαλώντας πως με τον αποδεδειγμένο πλούτο του Σώρρα θα χαράξουν την ανάπτυξη, το μέλλον και την ευημερία όλων μας.

Τέτοια αποβλάκωση ρε παιδιά; Τέτοια κατάντια;

Να κάτι τέτοια άρθρα γράφω και τα σάιντ που μου τα ανέβαζαν και ιδιαίτερα της επαρχίας έπαψαν να τα αναρτούν, γιατί καθώς φαίνεται τους κάνουν ζημιά στους προστάτες τους πολιτικούς.

Έλληνα κάνε επιτέλους την ψήφο σου σπαθί και κόψε τα δεσμά με τα κόμματα που πρόδωσαν όλες τις προσδοκίες σου, πριν σε ανεβάσουν και σένα στην γκιλοτίνα όπως ανέβασαν την Πατρίδα σου στην κρεμάλα.

Ίσως η τελευταία μας ελπίδα να είναι οι κάλπες. Τρέξε να την σώσεις.

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *