Μπροστά στον Καιάδα…

- - Articles

Δεν νομίζω πως οι τιποτούληδες εθνομιδενιστές, οι ιδεολόγοι της αχαλίνωτης διαμαρτυρίας κατά των πάντων Συριζαίοι, (έτσι ήταν παλιά, τώρα άλλαξαν με ναι σε όλα) έχουνε πάρει χαμπάρι για το τι έγκλημα διαπράττουν εις βάρος της Ελλάδας.

Δεν λέω εις βάρος της πατρίδας τους, γιατί αυτοί δεν πιστεύουν, όχι σε πατρίδα, αλλά σε τίποτα. Αυτοί είναι οπαδοί της ιδεολογίας του μηδενός.

Οι υποδέλοιποι της Βουλής είναι ιδεολόγοι της καρέκλας της εξουσίας που τους αποφέρει τουλάχιστον εκατό χιλιάρικα τον χρόνο και από κει και πέρα εάν δεν την κατέχουν «Γαία πυρί μιχθήτω».

Αγώνας για τα εκατό χιλιάρικα και όχι για την πατρίδα.

Το ποιος έχει την ευθύνη που μας έχουνε κατσικωθεί στο σβέρκο τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι ακαμάτηδες, δεν είμαι δικαστής για να μπορέσω να καταμερίσω τις ευθύνες της κατάντιας μας σε πολιτικούς και σε πολίτες.

Στους πολιτικούς που εξαπάτησαν τους πολίτες, ή στους πολίτες που δέχτηκαν να εξαπατηθούν; Πάντως ένας από αυτούς είμαι κι’ εγώ που ο Καμένος με εξαπάτησε με τις κόκκινες γραμμές του και το αναγκαίο καλό.

Αναρωτιέμαι γιατί τόσα χρόνια ο πολίτης έβαζε το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το συμφέρον της πατρίδας και τώρα απορεί και διαμαρτύρεται;

Γιατί τόσα χρόνια δεν ξεσηκώθηκε να διαμαρτυρηθεί για την σαπίλα του πολιτικού προσωπικού που έκανε κουμάντο στα κοινά κι’ αυτός τους βάραγε παλαμάκια;

Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε που ο Σημίτης άρπαξε όλο το χρυσάφι της πατρίδας μας και το πήγε στην Ελβετία ως εγγύηση για την είσοδό μας στο ευρώ που όπως απεδείχθη ήταν η καταστροφή μας.

Και φτάσαμε στο σημερινό χάλι, να έχουμε μια κυβέρνηση που σκοπό της έχει να μην αφήσει τίποτα όρθιο απ’ όλα όσα για αιώνες με αίμα είχαν δημιουργήσει οι πρόγονοί μας.

Αυτά τα χώματα της Μακεδονίας τα ποτισμένα με αίμα, ετοιμάζεται να τα παραδώσει αμαχητί ο πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας χαμογελώντας και να επικυρώσει ο πρόεδρος της δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος καθώς και η πλειονότης της λεγόμενης σήμερα ελληνικής βουλής.

Καλά οι Συριζαίοι έχουν πολλές φορές αποδείξει πως είναι εθνομηδενιστές και όπως ξαναείπα οπαδοί του τίποτα. Αλλά και ο Προκόπης Παυλόπουλος να επικυρώσει την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς για μια καρέκλα; Δεν χωράει στο μυαλό μου αυτή η προδοσία.

Αυτοί οι δυο κορυφαίοι της πολιτικής εξουσίας, δεν μας έχουνε πει εμείς τι έχουμε να κερδίσουμε από αυτή την αισχρή παραχώρηση!

Ρωτήσανε τον ελληνικό λαό εάν θέλει να παραχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους κι’ από ελληνικό διαμέρισμα να γίνει γειτονικό κράτος, με το ίδιο όνομα;

Σε λίγα χρόνια θα έρχονται πλέον οι Σκοπιανοί που είναι Βούλγαροι και Αλβανοί σαν Μακεδόνες και θα απαγορεύουν το όνομα της Μακεδονίας να το χρησιμοποιούμε σε τοπικά μας προϊόντα, θα απαγορεύουν να διδάσκονται στα ελληνικά σχολεία η ιστορία των μακεδονικών αγώνων του Παύλου Μελά και για την σφαγή χιλιάδων Ελλήνων από το βουλγαρικό κομιτάτο.

Θα ζητήσουν διέξοδο στον Θερμαϊκό με το άρθρο 13 που θα υπογράψει ο Τσίπρας με τον Παυλόπουλο και θα αποκτήσουν λιμάνι και ΑΟΖ και οι τσοπαναραίοι θα γίνουν αφεντικά στο δικό μας έδαφος και στα δικά μας νερά.

Οι υποκριτές της για πρώτη φορά αριστεράς, ας αφήσουν κατά μέρος τα περί νοσταλγών της χούντας σε όσους διαμαρτύρονται, γιατί κατάφεραν τον σημερινό πολίτη πραγματικά να νοσταλγεί την δικτατορία του Παπαδόπουλου Τότε είχαν τις δουλειές τους, είχαν την ασφάλειά τους, δεν κινδύνευαν από τους λαθρομετανάστες και τους διεθνείς κακοποιούς που αλωνίζουν ανενόχλητοι σε όλη την Ελλάδα. Δεν χάνανε τα σπίτια τους στους πλειστηριασμούς, για κανονικά σπίτια μιλάω και όχι για βίλλες που παραπλανητικά λέτε πως βγαίνουν σ’ αυτούς.

Αυτή η δημοκρατία που εφαρμόζετε κύριοι έχει αποτύχει και είναι τρεις φορές χειρότερη από την χούντα και την μάχεστε γιατί σας είχε μαντρώσει και δεν σας είχε επιτρέψει να καταστρέψετε την Ελλάδα από τότε.

Εξαπατώντας τον λαό του αρπάξατε την εξουσία και βρήκατε ευκαιρία και το κάνετε τώρα.

Οι χουντικοί δεν έφτιαξαν νόμους για την προστασία τους, δεν είχαν ασυλίες και παραγραφές, αλλά σεβάστηκαν με το κεφάλι ψηλά την ετυμηγορία της δικαιοσύνης στην στημένη δίκη που τους περάσατε.

Ξέρω, ξέρω θ’ αρχίσετε να με βρίζετε για χουντικό, για φασίστα, για εθνίκι και ότι άλλο θα κατεβάσει η διεστραμμένη κούτρα σας. Εγώ ήμουν και θα είμαι πάντα ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, αλλά δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτή την δημοκρατία που εσείς ΕΜΠΟΡΕΥΕΣΤΕ!

Είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει όλος ο κόσμος αυτά πιστεύει και αυτά κουβεντιάζει στα καφενεία και στις στάσεις των ΜΜΜ.

Τον Μπαρμπαρούση γι’ αυτό τον κυνηγάτε γιατί σας είπε τις αλήθειες και αυτά που σκέφτεται ο κάθε Έλληνας.

Ακούστε μωρέ τουλάχιστον τα τραγούδια της Βέμπο μπας και μάθετε απ’ αυτά για την ιστορία της Ελλάδας, μια και ποτέ σας δεν έχετε ανοίξει βιβλία με την ελληνική ιστορία.

Ήρθε η ώρα να βροντοφωνάξουμε την ύστατη στιγμή ένα τεράστιο ΟΧΙ στον εχθρό που βρίσκεται ήδη μέσα στην ελληνική Βουλή.

ΟΧΙ σε όλους, μα σε όλους τους αποκαλούμενους πολιτικούς που μας σκλάβωσαν. Ήρθε η ώρα να πάρουμε στα χέρια μας την πατρίδα ειρηνικά και να τους περάσουμε από ειδικό δικαστήριο και να καταμερίσουμε ευθύνες.

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί να ακούσετε τα τραγούδια της Βέμπο.

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *