Κριτής ο τίποτα…

- - Articles

Τον κύριο Κυρίτση δεν τον γνώριζε κανένας πάρα πέρα από καμιά χιλιάδα πολίτες που αποτελούν το αναγνωστικό κοινό της κομματικής εφημερίδας ΑΥΓΗ στην οποία ήταν αρθρογράφος.

Ο άνθρωπος αυτός και η παράταξη στην οποία είναι ενταγμένος δεν έχουν προσφέρει στην πατρίδα παρά διχόνοια, ανταρτοπόλεμο και μίσος σε όλους όσους δεν ασπάζονται τις στρεβλές τους πεποιθήσεις. Τα εθνίκια του Καρανίκα.

Εγκατέλειψαν την παραδοσιακή αριστερά που την θεώρησαν αγκιστρωμένη στο παρελθόν της επανάστασης του 1917 του Λένιν και στράφηκαν προς άλλες ατραπούς που θεώρησαν προοδευτικές ακολουθώντας και εφαρμόζοντας τα όνειρα του Κίσινγκερ για την Ελλάδα.

Θα τον θυμώσαστε σε ομιλία του σε ένα αμερικάνικο πανεπιστήμιο, πως επειδή οι Έλληνες δεν είναι διαχειρίσιμοι σαν λαός, ο μόνος τρόπος για να τους έχουμε του χεριού μας είναι να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την ιστορία τους και την θρησκεία τους. Και τα κατάφερε…

Έ μην μου πείτε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες του Κίσινγκερ;

Με υπουργούς παιδείας τον Φίλη και τον Γαυρόγλου προσπαθούν να μην αφήσουν τίποτα όρθιο, ακόμα χειρότεροι κι’ απ’ τους προηγούμενους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Τα βάλανε ακόμα με την εκκλησία και την ιστορία. Με κάτι τύπους σαν τον Ν. Δήμου, την κυρία Δραγώνα, την κυρία Ρεπούση, τον Τατσόπουλο και Βερέμη εξομοίωσαν τους κατακτητές Τούρκους με τους Έλληνες που αγωνιζόντουσαν για την λευτεριά τους, για την πίστη τους, για την ίδια την ζωή των οικογενειών τους.

Κουβάλησαν όλη την αραπιά από την Αφρική και την Ασία, τους βάλανε σε σπίτια, τους ταΐζουμε τους δίνουνε επιδόματα, τους περιθάλπουμε τσάμπα και οι έρμοι οι Έλληνες κοιμούνται τον χειμώνα σε σπηλιές του Λυκαβηττού και της ακρόπολις ή στα πεζοδρόμια και τους σταθμούς του Μετρό. Επιδίωξή τους η αλλοίωση του δημογραφικού της Ελλάδας.

Μαζευτήκανε όλοι οι γύφτοι των Βαλκανίων εδώ πέρα, δεν έχουν αφήσει σπίτι για σπίτι που να μην το έχουνε ρημάξει και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κάνει πως δεν παίρνει χαμπάρι. Κι’ αν, λέω αν, η αστυνομία πιάσει κανέναν από δαύτους, από την μια πόρτα τον βάζουν μέσα κι’ απ’ την άλλη βγαίνει με τον ανεκδιήγητο νόμο Παρασκευόπουλου.

Από την εποχή του Γιωργάκη είχανε βγει στο κουρμπέτι μερικοί πούστηδες και διαλαλούσαν την πραμάτια τους χωρίς ντροπή. Αλλά με αυτούς που μας κυβερνάνε σήμερα πήρανε τα κομπινεζόν τους αέρα και κάνουνε ακόμα και παρελάσεις όλο καμάρι να μας δείξουνε τους κώλους τους. Άσε που κάνανε και νόμο για να παντρεύονται μεταξύ τους και επειδή χωρίς μήτρα παιδί δεν γίνεται, είπανε να υιοθετήσουνε κανένα να το κάνουνε σαν τα μούτρα τους.

Εγώ δεν θα γίνω εξεταστής στην απόληξη του παχέως εντέρου τους και δεν με ενδιαφέρει πως θα το χρησιμοποιούν. Αλλά μην μου βγαίνεις αδελφούλα μου κουνάμενη σεινάμενη στους δρόμους και προκαλείς και θέλεις να μου κάνεις μήνυση γιατί σε είπα πούστη.

Ο κύριος Κυρίτσης που δεν έχει προσφέρει στην Ελλάδα ούτε ένα καλό, βγαίνει και κατακρίνει τον πρωθυπουργό του γιατί έδωσε συγχαρητήρια σε μια αθλήτρια που κάνοντας χιούμορ πριν μερικά χρόνια, το ιδεοληπτικό αυτό άτομο την αφόρισε γιατί έθιξε τους λαθροεισβολείς…

ΌΧΙ αριστεία, ΟΧΙ ελληνική σημαία, ΟΧΙ διακρίσεις για την Ελλάδα. ΚΡΙΜΑ !!!

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *