Κάποτε…

- - Articles

Κάποτε, ναι κάποτε, όταν ο μεγαλύτερος γλύπτης της αρχαιότητας Φειδίας τελείωσε το χρυσελεφάντινο άγαλμα της Αθηνάς και του Δία, κατηγορήθηκε από τους Αθηναίους πως παρακράτησε τα ρινίσματα του χρυσού, τον περάσανε από δίκη και τον εξορύσσανε.

Καταλάβατε μωρέ πως τον εξορύσσανε γιατί είχαν μόνο την υποψία πως έκλεψε τα ρινίσματα.

Εδώ σήμερα οι πολιτικοί, όλοι οι πολιτικοί μαζί με τους συνεργάτες τους Ριχάρδους, έχουν κατακλέψει όχι μόνο ό,τι πολύτιμο είχε ο Έλληνας, αλλά και την αξιοπρέπειά του και τις αποταμιεύσεις που έκαμε μια ζωή για ώρα ανάγκης.

Ο Σημίτης μέσα στα άγρια μεσάνυκτα άρπαξε από τα δημόσια ταμεία δεν ξέρω πόσους τόνους χρυσού, άλλοι λένε 35 άλλοι 50 και άλλοι 70 και κανένας δεν έλεγξε τι τους έκανε και που τους πήγε. Σ’ αυτούς που έπρεπε να κάνουν τον έλεγχο τους δώσανε μια καρέκλα εξουσίας και άλλους τους μπουκώσανε με μια χούφτα ευρώ και βγάλανε τον σκασμό.

Εσύ μωρέ Ελληνάρα που λες πως δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, γιατί έβγαλες τον σκασμό και δεν έχεις αντιδράσει ακόμα;

Σου αρπάζουνε το σπίτι με παράνομους πλειστηριασμούς γιατί δεν πλήρωσες τον παράνομο ΕΜΦΙΑ και πας και παρακαλάς τους μπουκωμένους τραπεζίτες μπας και σε λυπηθούν και πληρώσεις το χαράτσι με δόσεις.

Την νεολαία μας που είχε αποκτήσει πανεπιστημοσύνη και είχε την τόλμη και τα κότσια, μούντζωσε όλη αυτή την πλέμπα που έχει επικαθήσει πάνω από την πατρίδα μας μετά την χούντα και ξενιτεύτηκε. Η χούντα δεν σε εξευτέλισε με κανένα τρόπο, αλλά τότε ήσουν υπερήφανος που είσαι Έλληνας και αντιστέκεσαι. Σήμερα έχεις κατεβάσει το κεφάλι και έχεις βγάλει τον σκασμό και ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας και έχεις καταντήσει ο ρεζίλης των Ευρωπαίων.

Τα βλέπεις όλα αυτά, τα νοιώθεις στο τομάρι σου και σιωπάς. Έφαγες την σφαλιάρα σου από την Δεξιά, στράφηκες και προς την Αριστερά και έφαγες κι’ από κει ακόμα μεγαλύτερη σφαλιάρα και πάλι υπομένεις και δεν μιλάς. ΚΟΡΟΙΔΟ, ΞΕΥΤΙΛΑ!

Εάν κάποιος γραφικός σαν και μένα τους βάλει τις φωνές, ρε παλιοκλέφτες γιατί μας αρπάξατε το βιός μας, γιατί τον λαό τον φέρατε σε απόγνωση και τον καταεξευτελίσατε, ξέρετε τι θα μου απαντήσουν; Τι λες ρε κοροϊδάρα, αφού εσύ μας ψήφισες και τώρα με τον νόμο που ψηφήσαμε εμείς περί μη ευθύνης υπουργών και τον άλλο περί παραγραφών για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, άντε τώρα εσύ στα δικά μας δικαστήρια να δικαιωθείς. Ο….ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΔΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ !

Επί γερμανικής κατοχής η κυκλοφορία απαγορευόταν μετά την δύση του ηλίου και κινδύνευες να βρεθείς στα κρατητήρια της Γκεστάπο. Μήπως σήμερα με την πλέρια δημοκρατία μπορείς να κυκλοφορήσεις ελεύθερα, ιδιαίτερα οι γυναίκες χωρίς να κινδυνεύουν να τις βιάσει κα νας αλλοδαπός, ή να βρεθείς χωρίς πορτοφόλι και κινητό στο νεκροτομείο!

Ακόμα κλαίνε τον ανθρωπάκο που πήγαινε να γεννήσει η γυναίκα του και τον μαχαιρώσανε για να του πάρουν την βιντεοκάμερα και οι φονιάδες Αλγερινοί και σήμερα κάνουν διακοπές με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Το κοριτσάκι έμεινε φυτό, όταν ένας Πακιστάνος προσπαθώντας να το βιάσει, του κοπάναγε χωρίς οίκτο το κεφαλάκι του στα βράχια, αλλά και η άλλη κοπέλα στην Κέρκυρα που την πέταξε στον γκρεμό ο σκυλάραπας.

Και η κυρά Τασία τους καμαρώνει να λιάζονται στις πλατείες και ο Μουζάλας αφού χόρτασε χοτ σποτ μας παράτησε σύξυλους και ο Φίλης άφησε το τζαμί ατελείωτο.

Ρε σεις μπας και στην προηγούμενη ζωή τους, ο Φίλης ήταν ο σουλτάνος Σελίμ, η Τασία ήταν η Αικατερίνη των Μεδίκων, ο Τσίπρας με τον Καμένο ντουέτο σε κα να τσίρκο να κάνουν κολοτούμπες και ο Κούλης ήταν ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής;

Από ύφος δεν μπορείτε να πείτε, ένας Σουλειμάν είναι λίγος, βάλτε καμιά δεκαριά.

Η ταπεινότητά μου είπε αυτά που είπε και ξέσκασε…

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *