Η Κίρκη, η αμνησία και το θράσος…

- - Articles

Τις τελευταίες μέρες είδαμε στα ίδια πάντα εκδοτικά συγκροτήματα να επανεμφανίζονται και να προωθούνται τα άνθη του κακού. Οι εφιάλτες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας υποστηρίζουν πως δεν φταίνε αυτοί για την εξαθλίωση της Ελλάδας, αλλά όλοι οι άλλοι. Βγαίνουν οι ξετσίπωτοι και λένε όλα αυτά, γιατί έχουν ψυχολογήσει τον λαό πως δεν διαθέτει ούτε μνήμη ούτε κρίση και οι εκδοτοκαναλάρχες θα ταΐζουν αναλόγως των συμφερόντων τους τον αφελή λαό με χυλό από λωτούς, τα φρούτα της λησμονιάς. Έλα όμως που κάποιοι θυμούνται και προσπαθούν να ξυπνήσουν το λαό από τον λήθαργό του, αλλά ματαίως και οι ουρές στα συσσίτια, στη ΔΕΗ και στο ταμείο ανεργίας είναι γεμάτες κοψοχέρηδες!
Τι να θυμηθεί κανείς για τον Γερμανόφιλο Σημίτη, που βγαίνει στους Δελφούς και παριστάνει το σοφό. Δίνει μάλιστα συμβουλές για το πώς θα σωθεί η οικονομία μας μετά την καταστροφή που της προκάλεσε. Την δε διαφθορά την δικαιολόγησε ως κοινωνικό φαινόμενο και δεν χρειάζονται λέει εξεταστικές.

Απ’ ότι δείχνουν τα πράματα επιδιώκει να ανασυστήσει την διεφθαρμένη συμμορία του με τα απολιθώματα του παρελθόντος Τσουκάτο, Πανταγιά, Μπεγλίτη και Χριστοδουλάκη που είναι υπόδικοι στην ελληνική δικαιοσύνη για τις μίζες που έπαιρναν από τις γερμανικές επιχειρήσεις. Με αυτές γέμισαν τους λογαριασμούς τους στις διάφορες λίστες και αδειάσανε τα ταμεία του κράτους και τις δικές μας τσέπες. Επί της πρωθυπουργίας του έγιναν σημεία και τέρατα, με αποκορύφωμα πως στα Ίμια την σημαία όπως είπε ο Πάγκαλος την πήρε ο αέρας. Αυτός παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους. Επί των ημερών του έγινε το μεγάλο φαγοπότι του ΚΥΣΕΑ με τους εξοπλισμούς. Τάνκς, αεροπλάνα, υποβρύχια τα πληρώναμε για ολόκληρα και παίρναμε τα μισά κι’ αυτά με τρομερές ελλείψεις σε εξοπλισμό και πυρομαχικά. Επί των ημερών του έγινε η μεγάλη σφαγή του χρηματιστηρίου όταν ο κοσμάκης τον πίστεψε πως οι μετοχές θα ανέβουν και τις αγόραζε αβέρτα με μετοχοδάνεια και τοποθετούσε το εφ’ άπαξ του σε φούσκες. Άμ ο άλλος που η κυρία Φώφη τον δέχτηκε με ανοικτάς αγκάλας μετά την περιοδεία του στην Αμερική; Είχε πάει για να εισπράξει τις αμοιβές από τα διάφορα πανεπιστήμια της Αμερικής, για τις υπηρεσίες που προσέφερε εντάσσοντάς μας στο ληστρικό ΔΝΤ. Οι διωκτικές αρχές ακόμα ψάχνουν να βρουν ποιά είναι αυτή με τα εκατομμύρια που βρέθηκε στη λίστα Λαγκάρντ, με το όνομα Μαργαρίτα Παπανδρέου. Επί των ημερών του ΓΑΠ έβγαινε ο σύμβουλος του κάποιος Μπάκουρης, στα διεθνή κανάλια και κατηγορούσε τον ελληνικό λαό ως τεμπέληδες και απατεώνες. Άρπαξε την ευκαιρία η Μέρκελ και έλεγε κι’ αυτή τα ίδια. Ο Βενιζέλος με το PSA έφαγε τα λεφτά των μικρομετόχων και τώρα ετοιμάζεται να ζητήσει την ψήφο σου. Το ΣΔΟΕ διαπίστωσε πως πλοίο του Μελισσανίδη έκανε λαθρεμπόριο ναυτιλιακών καυσίμων και του επέβαλε πρόστιμο 2 εκ. ευρώ και αφού η δίκη ανεβλήθη εννέα φορές γιατί δεν παρίστατο εκπρόσωπος του ελληνικού δημοσίου, ο κύριος Σαμαράς διέγραψε το χρέος και έδωσε στον κύριο Μελισσανίδη τον ΟΠΑΠ κοψοχρονιά. Θα κατηγορήσω και εγώ τον ελληνικό λαό ως αμνήμονα, ανιστόρητο και αφελή, γιατί ξέχασε τόσο γρήγορα τους καταστροφείς του και ετοιμάζεται όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις να πάει να τους ξαναψηφίσει. Θα έχετε ακούσει κατά καιρούς όταν στριμώχνονται τα διάφορα μπουμπούκια τις πολιτικής να λένε αμυνόμενοι, πως εσείς μας ψηφίσατε και θεωρούνε αρκετή την τιμωρία για τα ανομήματά τους όταν ο λαός δεν τους ξαναψηφίσει. Την μπάζα τους όμως έχουν προλάβει και την έχουν κάνει. ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ κορόϊδα.

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *