Η εποχή της απάθειας και της παραπληροφόρησης

- - Articles

Έχει πέσει τέτοια καταχνιά απαθείας πάνω από την Ελλάδα που δεν βλέπουμε πια ούτε και τη μύτη μας.

Αυτό συμβαίνει γιατί τα ΜΜΕ με την παραπληροφόρησή τους μας παραπλανούν σε μονοπάτια που εξυπηρετούν μόνο τα δικά τους συμφέροντα κι’ εμείς τους ακούμε ή τους διαβάζουμε με θρησκευτική ευλάβεια και εμπιστοσύνη.

Παραμερίσαμε την δική μας κρίσι και αφήνουμε αυτούς να σκεφτούν για μας και να μας κατευθύνουν όπως θέλουν και όπου θέλουν.

Αυτή την εποχή η πατρίδα μας βάλλεται πανταχόθεν, από Τούρκους, από Σκοπιανούς, Αλβανούς, Γερμανούς, Ολλανδούς ακόμα και από την ίδια την κυβέρνησή μας των Τσιπροκαμένων και τα ΜΜΕ μας βάζουν να τρωγόμαστε εάν θα είναι καλλίτερος ή χειρότερος διαχειριστής των εντολών του Σόιμπλε ο Τσίπρας ή ο Κούλης.

Αλβανοί που δεν ζούσαν καλά στην πατρίδα τους, δραπέτευσαν περπατώντας μέσα από δύσβατα μονοπάτια, εγκατασταθήκανε λαθραία στην Ελλάδα έχοντας πιστέψει πως εδώ θα περνούσαν καλλίτερα, γιατί είναι ο τόπος της ευημερίας και της ασυδοσίας.

Καταλήστεψαν και σκότωναν για να κλέψουν τους κατοίκους των ακριτικών χωριών μας και εμείς από… φιλευσπλαχνία τους καλοδεχτήκαμε, τους ντύσαμε και τους ταΐσαμε από το υστέρημά μας.

Τότε υπήρχε περίσσευμα, που να ξέραμε πως αυτό ήτανε πλαστό και ήταν από τα δανεικά που έπαιρναν αφειδώς οι πολιτικοί μας ταγοί γιατί νόμιζαν πως θα είναι αγύριστα.

Τα παιδιά αυτών που πήραν την ελληνική υπηκοότητα και δεν ξέρω εάν τους δώσανε και την ιθαγένεια, παρουσιάστηκαν για να υπηρετήσουν στον ελληνικό στρατό.

Φαντάζομαι πως θα τους είδατε στα ΜΜΕ να καμαρώνουν με τη στολή του Έλληνα φαντάρου και με τα χέρια τους να σχηματίζουν τον αϊτό που είναι το σήμα της εθνικιστικής Αλβανίας που θέλει να κατέβει στην Τσαμουριά.

Είναι οι απόγονοι των Τσάμιδων που συνεργάστηκαν με τον Χίτλερ και κατέσφαξαν τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο.

Όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες, αφήστε τα σάπια περί προσφύγων οι οποίοι είναι ελάχιστοι, όταν έρχονται κουβαλάνε και τα παιδιά τους, τα οποία η κυβέρνηση Τσιπροκαμένου τα εντάσσει στα ελληνικά ορθόδοξα σχολεία με το έτσι θέλω.

Οι γονείς αντιδρούν γι’ αυτήν ενέργεια, αλλά βρίσκουν απέναντί τους κάποιες ΜΚΟ, ξέρετε το μακρύ χέρι του Σόρος και αποκαλούν τους γονείς φασίστες, ρατσιστές ξενοφοβικούς.

Το ξέρετε πως αυτά τα παιδιά εφ’ όσον παρακολουθούν ελληνικό σχολείο παίρνουν την ελληνική ιθαγένεια και έχουν το δικαίωμα να φέρουν στην Ελλάδα (Νόμος Ν4332) ολόκληρο το σοι τους από το Πακιστάν ή από οπουδήποτε αλλού;

Έρχεται καπάκι και ο κύριος Ζουράρης, τελευταία μας έχει πρήξει τα μέζεα κι αυτός και προτείνει σαν υφυπουργός παιδείας τα λαθρομεταναστάκια να γίνονται δεκτά και στα ιδιωτικά σχολεία. Που θα βρούνε μωρέ τα λεφτά για να πληρώνουν δίδακτρα;

Ή θα πληρώσω εγώ πάλι τα κερατιάτικα. Εκτός εάν τους τα πληρώνει ο Σόρος.

Και πως θα πάνε τα μουσουλμανάκια, με τις μπούργκες ανάμεσα στα δικά μας με τα σκισμένα τζινάκια και τα ντεκολτέ τους; Δε θα γίνει χαμός;

Πως θα συνδυαστούν διαφορετικές, κυρίως θρησκείες, πολιτισμοί, κουλτούρες;

Οι πολιτικοί μας για να γίνουν Εφιάλτες και να ενεργούν εις βάρος της πατρίδας τους, από κάπου θα έχουν πάρει σίγουρα μπόλικους Δαρεικούς. Αλλιώς δεν εξηγείται.

Δεν μπορεί να έχασαν την αίσθηση του χρέους προς την πατρίδα και της ευθύνης που πρέπει να έχει μια κυβέρνηση που εμπιστεύτηκαν οι πολίτες, πως θα διαχειριστεί με τον καλλίτερο τρόπο τα συμφέροντά τους.

Ποιός ξέρει με τι βρωμιές που έχουν κάνει τους εκβιάζουν και φέρονται με τέτοια μανία εναντίον της πατρίδας τους, η οποία όμως είναι και δική μου και δική σας.
Το μυρμήγκι άμα θέλει να χαθεί βγάζει φτερά !!!

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *