Για γέλια, αλλά και πολύ κλάμα…

- - Articles

Βλέποντας και ακούγοντας τις απαντήσεις αυτών των νέων, αλλά και από μεγαλύτερους που δεν γνωρίζουν πως ο Μεταξάς δεν υπήρχε το 1821, σε πιάνει θλίψη και απογοήτευση. ΕΔΩ https://m.youtube.com/watch?v=iI4W5FxOsOA
Αυτά να τα βλέπουν όλοι αυτοί που έχουν αναλάβει την μόρφωση και την διαπαιδαγώγηση των νέων και να σκεφτούν το έγκλημα που έχουν κάνει εις βάρος της νεολαίας και εις βάρος της πατρίδας. Η ηλικία τους είναι τέτοια, που ένα έρμο Λύκειο πρέπει να το έχουν τελειώσει. Τι διάολο γράμματα τους μάθανε και βγήκανε τέτοια ντουβάρια αυτά τα παιδιά; Έχουνε χάσει την τσίπα τους διδάσκοντες και διδασκόμενοι και βγαίνουν ξεδιάντροπα και δίνουν τέτοιες απαντήσεις; Την παιδεία που διευρύνει και αναβαθμίζει το πνεύμα δεν μπορούν να την μεταδώσουν στους μαθητές γιατί πολύ απλά δεν την διαθέτουν.

Όλοι αυτοί αύριο θα κληθούν να επιλέξουν τους πολιτικούς που θα κυβερνήσουν την χώρα. Με ποιές γνώσεις, με ποιά κριτήρια; Θα ήταν όμως άδικο να κατακρίνω μόνο τους νέους όταν ακεραία την ευθύνη φέρουν οι πολιτικοί ταγοί αυτής της χώρας. Εκτός από το έγκλημα της καταργήσεως του πολυτονικού και της ορθογραφίας, της καταργήσεως των αρχαίων ελληνικών, της αλλοίωσης της ιστορίας, την δαιμονοποίηση της αριστείας, της ραστώνης και όχι της άμιλλας, τώρα έχουμε και την κατάργηση της αξιολόγησης της διαγωγής στα σχολεία ως αναχρονιστικό μέσον νουθεσίας των μαθητών. Να έχουν πλέον την δυνατότητα οι μαθητές ατιμώρητοι να σπάζουν τα θρανία για να μην κάνουν μάθημα, να χτίζουν τον διευθυντή του σχολείου στο γραφείο του και να πετάνε βόμβες μολότοφ για πλάκα. Φτάσανε οι ξετσίπωτοι να υποστηρίζουν πως η ομοφυλοφιλία και η παιδοφιλία δεν είναι διαστροφή αλλά αναπηρία. Έ από κει και πέρα τι μπορεί να περιμένει ο Έλληνας πολίτης από μιας τέτοιας ποιότητας κυβέρνηση και αντιπολίτευση.
Όσο πέφτει το επίπεδο της παιδείας, τόσο πέφτει και το επίπεδο της κοινωνίας και όσο πέφτει το επίπεδο της κοινωνίας όλο και περισσότερο πέφτει των πολιτικών που επιλέγει. Πρωθυπουργοί που έχουνε μεγαλώσει μέσα στον πλούτο που τους προσέφεραν τα τζάκια των οικογενειών τους που δεν έχουνε δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, παρουσιάζονται σαν σωτήρες της φτωχολογιάς και ο λαός τους πιστεύει. Ο απαίδευτος λαός εμπιστεύεται και λατρεύει τον κάθε τυχάρπαστο που θα του υποσχεθεί μερικά ευρώ ή απαλλαγές από την εφορία όπως είδαμε πρόσφατα με τον Αρτέμη Σώρρα. Το χάος και η ανθρώπινη βλακεία δεν έχουν όρια !
Συνδικαλιστές, αφισοκολλητές, σάλιαγκοι που αναρριχώνται με το γλείψιμο και με τα κέρατά τους, τούς βλέπουμε σα λέτσους με ένα σακίδιο στην πλάτη να παριστάνουν τους βουλευτές και να πηγαίνουν στη Βουλή με σαγιονάρες. Αυτοί οι άνθρωποι φιλοδοξούν να κάνουν την παιδεία μας καλλίτερη και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.
Άντε να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν να συμπληρώσουν στο καταστροφικό έργο των προηγούμενων, όλοι αυτοί οι ιδεοληπτικοί αναθεωρητές πράκτορες ξένων συμφερόντων, καταστροφείς της ελληνικής νεολαίας.
Μεταρρυθμίσεις και ξανά μανάμ μεταρρυθμίσεις και κάθε φορά υποβαθμίζουνε την παιδεία όλο και περισσότερο. Πρόκειται για εθνική ιλαροτραγωδία γιατί όλοι γνωρίζουν πως κάθε «εκπαιδευτική μεταρρύθμιση» είναι τραγικά εφήμερη και αναποτελεσματική. Πολλά ελληνόπουλα για να αποφύγουν την κουρελαρία των ελληνικών πανεπιστημίων και την υποβαθμισμένη παιδεία που προσφέρουν, καταφεύγουν σε ξένα πανεπιστήμια για να μορφωθούν. Μαζί όμως με την μόρφωση που παίρνουν από ξένους καθηγητές, μπολιάζονται χωρίς να το καταλάβουν από την πολυπολιτισμικότητα και επηρεάζονται από την Νέα Τάξη Πραγμάτων και ιδεών περί παγκοσμιοποίησης και εάν γυρίσουν πίσω, γυρίζουν σα νερωμένο κρασί.
Χάνουν την σπιρτάδα και το ενδιαφέρον για τον τόπο τους και προσπαθούν να μεταλαμπαδεύσουν ξένες θεωρίες που τις θεωρούν μοντέρνες στα ελληνόπουλα που τα αφελληνίζουν και τα στέλνουν μισθοφόρους σε άλλη γη και σ’ άλλα μέρη για να δούν μια άσπρη μέρα

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *