Απ’ όλα έχει ο μπαξές…

- - Articles

Αυτή η Ελλάδα, τι χώρα ρε παιδί μου! Έχει απ’ όλα τα προϊόντα και γι’ αυτό είναι μοναδική για την βιοποικιλότητά της. Εκτός από το μοναδικό και μυρωδάτο μέλι, το εξαιρετικό ελαιόλαδο, τον καταγάλανο ουρανό, το ήπιο κλίμα της, έχει βγάλει και μεγάλους επιστήμονες και σοφούς που στην κληρονομιά που άφησαν πίσω τους βασίζεται όλη η σύγχρονη επιστήμη. Εκτός από αυτούς βγάζει διαχρονικά και μεγάλους ήρωες, μεγάλους προδότες και μονίμως ανίκανους πολιτικούς.

Τους ανίκανους όμως πολιτικούς τους εκλέγουν ανίκανοι πολίτες που αρέσκονται να ζούνε με ψευδαισθήσεις. Έχουνε μπροστά τους το τέλμα, έχουνε μπει μέσα μέχρι το λαιμό που οι πολιτικοί τον χώσανε και του λένε μη σταματάς, προχώρα και θα σωθείς.

Κι’ αυτοί τους πιστεύουνε και προχωράνε χωρίς να βλέπουνε μπροστά τους. Κι’ όλο βουλιάζουμε, κι’ όλο βουλιάζουμε χωρίς σταματημό και ελπίδα σωτηρίας.

Μυαλό δεν βάζουνε. Ούτε που σκέφτονται πως σ’ αυτή την κατάσταση τους φέρανε οι ίδιοι που τους υπόσχονται τώρα πως θα τους βγάλουν από το βούρκο που είναι χωμένοι, και μετά βίας βγάζουνε τα χέρια τους πάνω από τον βούρκο και τους χειροκροτάνε ακόμα.

Όσο και να αποστρέφει κανείς τα μάτια του από τα τουρκοβοθροκάναλα, δεν γίνεται, θα πήρε το μάτι σας κάτι απ’ το συνέδριο του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ σε “Δημοκρατική Αλλαγή”.

Παρόντες οι κύριοι υπαίτιοι της καταστροφής Σημίτης, Γιωργάκης, Βενιζέλος και από κάτω το πρώην βολεμένο και καλοφαγωμένο πόπολο να βαράει αφηνιασμένο παλαμάκια. Τι κατάντια Θεέ μου!

Αμ ο άλλος, ο αγραβάτωτος καντηλανάφτης, που ανάβει τα καντήλια στον τάφο που άνοιξαν οι προηγούμενοι; Βγαίνει ακόμα ξεδιάντροπα και συνεχίζει συνειδητά να λέει ψέματα, πως όπου νάναι βγαίνουμε από τα καταστροφικά μνημόνια, ενώ ο ίδιος έχει υπογράψει πως δεν πρόκειται να βγούμε πριν το 2022 και βάλε. Και βαράνε από κάτω οι βολεμένοι παλαμάκια.

Ξεπουλάνε οι αθεόφοβοι (κυριολεκτώ) το όνομα της Μακεδονίας και ο κ. Κοτζιάς μας λέει πως έλα μωρέ, ένα μικρό κράτος είναι καλέ τα Σκόπια χωρίς ταυτότητα και από λύπηση ας του δώσουμε την δική μας. Και νίπτει τας χείρας του ο προδότης.

Την ίδια γνώμη έχει και η ηλιογέννητη Ντόρα, η ευλογημένη υπό του πατρός και του υιού Μπους και ευνοημένη από την Ζήμεν, να το δώσουμε λέει το όνομα Μακεδονία, αλλά με erga omnes.

Και ο αλέκτωρ ελάλησε τρείς για την μεγάλη προδοσία.

Και ο κυρ Μήτσος με την κυρά Μήτσαινα καβγαδίζουνε μπροστά στο αναμμένο τζάκι.

Έλα βρε Μήτσομ’ τι χολοσκάς; Τι ψυχή έχουνε μερικά εργκαόμνες, ας τους δώσουμε μερικά να μην παραπονιούνται οι ανθρώποι!

Άκου γυναίκα. Να μάθουνε πρώτα να μιλάνε ελληνικά, να μάθουνε την ελληνική ιστορία και μετά να μας παρακαλέσουνε να τους ονομάσουμε κι’ αυτούς Έλληνες και όχι Μακεδόνες. Γιατί δεν θέλουνε να λέγονται Ευβοιώτες Χαλκιδαίοι, που από κει περνάνε και τα τρελά νερά, να έχουνε τουλάχιστον μια δικαιολογία να πουλάνε τρέλα; Γιατί καλά και σώνει Μακεδόνες;

Και η κυρά Μήτσαινα αναρωτιέται ακόμα : Είναι άραγε τόσο κακά αυτά τα έργκαόμνες;

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *