Από την ΑΠΟγνωση στην γνώση και στην ΔΙΑγνωση

- - Articles

ΕΝ, ΕΙΣ, ΕΚ, ΣΥΝ, ΠΡΟΣ, ΠΡΟ, ξέρετε είναι προθέσεις της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, ΑΝΑ, ΚΑΤΑ, ΔΙΑ, μόλις πάω να την ΠΡΟΣπεράσω με αρπάζει απ’ το μανίκι: έπ που πας μου λέει: στάσου λίγο να τα πούμε. Ξαφνιάστηκα, τι μπορούσα να πω εγώ με μια ΠΡΟθεση;
Η παμπόνηρη ως φαίνεται ήθελε να ΔΙ'(Α)ερευνήσει τις ΠΡΟθέσεις μου.
Άκουσέ με και μην ξινίζεις τα μούτρα. Τις άλλες ΠΡΟθέσεις τις προσπέρασες χωρίς να τους δώσεις σημασία, από μένα όμως δεν γλυτώνεις.

Στην ΚΑΤΑσταση που βρισκόμαστε σήμερα εμείς οι Έλληνες και λέω εμείς, γιατί κι’ εγώ απ’ την ίδια ράτσα ΠΡΟέρχομαι, εμείς οι ΠΡΟθέσεις μπορούμε να σου ξανανοίξουμε τα μάτια και τη γνώση και να γίνεις και πάλι ο λαός που θα τον σέβονται όλοι. Λοιπόν: Με την ΠΡΟθεση ΑΝΑ που δεν της έδωσες σημασία, ΑΝΑγνωρίζεις που έχεις σφάλλει και ψάχνεις να βρεις ποιά είναι η αιτία. Ξεκινάς από το ΓΙΑΤΙ για να ΠΡΟχωρίσεις στο ΔΙΟΤΙ. Πρέπει να αρχίσεις πάλι την ΑΝΑγνωση των κειμένων που μας άφησαν οι ΠΡΟγονοί μας και με τη γνώση που θα ΑΠΟκτήσεις, θα κάνεις εύκολα την ΔΙΑγνωση και θα ΚΑΤΑλάβεις το γιατί και το πως φθάσαμε σ’ αυτή την κατάντια. Μετά όμως χρειάζεται μεγάλη ΠΡΟσπάθεια και θέληση για να πετύχεις την θεραπεία.
Την γνώση που μας άφησαν κληρονομιά οι ΠΡΟγονοί μας και που εμείς την έχουμε πετάξει στα σκουπίδια, οι ΑΝΤΙπαλοί μας την εκμεταλλεύονται, την εφαρμόζουν και την διδάσκουν στα παιδιά τους. Και ενώ αυτοί ΠΡΟκόβουν εμείς πάμε απ’ το κακό στο χειρότερο. Δε βλέπεις τους λεγόμενους ηγέτες μας που ΚΑΤΑργήσανε την αριστεία, γιατί αυτοί δεν ΚΑΤΑφέρανε στη ζωή τους να είναι άριστοι και φθονούν τους αρίστους. ΚΑΤΑφέρανε να είναι άριστοι μόνο στην απάτη, στο ψέμα και στις απραγματοποίητες ΥΠΟσχέσεις γι’ αυτό και γίνανε πολιτικοί. Πρέπει να ΑΝΑ ΠΡΟσαρμόσουμε τον τρόπο της ζωής μας κατά τα ΠΑΡΑδοσιακά ελληνικά ΠΡΟτυπα και όχι με ένα σωρό σαχλές ξενόφερτες γιορτές όπως αυτές του Αγ. Βαλεντίνου, την γιορτή της γυναίκας του πατέρα και της μάνας. Την μάνα και τον πατέρα πρέπει να τους σέβεσαι κάθε στιγμή και όχι μόνο τη μέρα που σου ΕΠΙβάλλουν οι άλλοι για να αυξήσουν την ΚΑΤΑνάλωση και τα κέρδη τους. Τις γιορτές στις ΑΝΑφερα σαν ένα ΠΑΡΑδειγμα για να ΚΑΤΑλάβεις πόσο εύκολοι είμαστε στις ξένες ΕΠΙρροές που είναι εντελώς ξένες από τον δικό μας πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμά μας.
Δεν ΔΙΑνοηθήκαμε να ΑΝΤΙσταθούμε και να ΑΝΤΙδράσουμε στον ΑΠΟπροσανατολισμό που μας ΕΠΙβάλλει η Νέα Τάξη με τα μνημόνια τής ΚΑΤΑστροφής μας. Μας επέβαλλαν με το έτσι θέλω την ΔΙΑφορετικότητα και έτσι σήμερα ο Βαγγέλης με τις μουστάκες, αύριο επειδή τον έτρωγε ο κ@λος του, να πηγαίνει στις αρχές και να δηλώνει πως είναι η κυρά Βαγγελιώ η παινεμένη. Για φανταστείτε τον να πηγαίνει κουνάμενη συνάμενη με τη στάμνα στη βρύση για νερό! Κυρά Βαγγελιώ κρύο νερό!! Τώρα δεν έχουμε πια στάμνες, αλλά έχουμε εν αφθονία διεθνώς Βαγγέληδες που μεταλλάχτηκαν σε Βαγγελίτσες. Άσε που οι άντρες θα διστάζουν να ερωτευτούν ας πούμε καμιά Πιπίτσα και άμα της σηκώσουνε τη φούστα να τους παρουσιαστεί κανένας Πιπούτσ@ς. Τώρα που κάναμε τη ΔΙΑγνωση, άντε να δούμε τι θα ψηφίσεις; Θα ΠΡΟδώσεις και πάλι τον εαυτό σου και τα παιδιά σου ή θα ΔΙΑγράψεις όλους αυτούς τους απατεώνες που τόσα χρόνια σε δουλεύουν ψιλό γαζί!
ΚΑΤΑλαβες τίποτα απ’ αυτά που είπα φίλε μου; Αν όχι, περαστικά σου

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *