Απολογισμός…

- - Articles

Κατά το Β’ παγκόσμιο πόλεμο οι μεγάλες δυνάμεις πολέμησαν για τα οικονομικά τους συμφέροντα και η μικρή Ελλάδα απλώς για να διατηρήσει την ελευθερία της.
Μετά το τέλος του πολέμου ο πλανήτης Γη όπως είναι γνωστόν χωρίστηκε σε Ανατολή και Δύση.
Όλοι στο τραπέζι της μοιρασιάς από κάτι αρπάξανε, ενώ σε μας για επιβράβευση των αγώνων μας, μας δημιούργησαν ένα εμφύλιο και βγάλαμε τα μάτια μας.
Και για να γίνω ξεκάθαρος το μοίρασμα το κάνανε στη Γιάλτα οι νικήτριες δυνάμεις, την μεν δυτική Ευρώπη την πήρε η Αμερική και την ανατολική την πήρε η Ρωσία.
Από τότε άρχισε ο πόλεμος των επιρροών κυρίως για την κατάκτηση και απόκτηση των πλουτοπαραγωγικών περιοχών του πλανήτη. Έτσι άρχισε ο λεγόμενος ψυχρός πόλεμος με την Αμερική να προσπαθεί συνεχώς να απομονώσει τη Ρωσία στον παγωμένο Βορρά και η Ρωσία αφού αποτίναξε τον κομμουνισμό που την είχε καταβαραθρώσει, να προσπαθεί να βρει στον ήλιο μοίρα και να επηρεάσει κι’ αυτή με τη σειρά της όσο περισσότερο ζωτικό χώρο μπορούσε . Η Ελλάδα που αντιστάθηκε στον γερμανικό Άξονα όσο κανένας άλλος και στάθηκε το μεγάλο εμπόδιο στα σχέδια της Γερμανίας να γίνει παντοκράτειρα, τελικά στη μοιρασιά την ρίξανε και από εκεί που ήθελε να παραμείνει ελεύθερη, σκλαβώθηκε πάλι αρχικά στην Αγγλία και στη συνέχεια μέχρι σήμερα στην Αμερική.
Με το άρθρο μου αυτό κάνω έναν απολογισμό και προσπαθώ να βρω εάν κερδίσαμε ή χάσαμε με την επιμονή μας να θέλουμε να ανήκουμε οπωσδήποτε στη Δύση. Θα μου πείτε ίσως πως μια μικρή χώρα σαν την δική μας κάπου πρέπει να ανήκει, να έχει φίλο κάποιο μεγάλο για προστασία. Ναι αλλά τον φίλο να έχω την δυνατότητα να τον διαλέξω εγώ και όχι αυτός εμένα με το έτσι θέλω. Αυτό λέγεται προστασία νταβατζή.

Εντάξει ανήκουμε στη Δύση που όπως προείπαμε διαφεντεύει η Αμερική, ελεύθεροι όμως ήμασταν ποτέ;
Από το ’50 όπως είναι σε όλους γνωστό ο χωροφύλαξ και ο αστυφύλαξ επηρέαζαν τα εκλογικά αποτελέσματα και το παλάτι ήταν εκείνο που ενέκρινε ποιοί θα είναι οι υπουργοί. Τώρα τον ρόλο του “αστυφύλαξ” και του χωροφύλαξ” τον παίζουν οι δημοσιογράφοι από τα κανάλια της τηλεόρασης που λέγεται και χαζοκούτι και από τις φυλλάδες που θέλουν να λέγονται εφημερίδες. Από τότε όλες μα όλες οι κυβερνήσεις υποκύπτουν στα κελεύσματα της Αμερικής “με το πιστόλι στον κρόταφο” όπως αρέσκονται να λένε οι πολιτικοί μας ως δικαιολογία, για να ρίξουν αλλού το δικό τους φταίξιμο της ανικανότητας και της υποταγής!
Όλοι οι γείτονές μας διεκδικούν συνεχώς και θέλουν να αρπάξουν κομμάτια από την ελληνική επικράτεια και μόνο εμείς δεν διεκδικούμε τίποτα και από κανέναν.
Ακόμα και το όνομα της δοξασμένης και ποτισμένης με αίμα Μακεδονίας, θέλουν να καταχραστούν οι Σκοπιανοί και οι υποτίθεται προστάτες σύμμαχοί μας, αντί να τους τραβήξουν τ’ αυτιά και να τους πουν αφήστε ήσυχους τους φίλους μας, αυτοί μας πιέζουν χρόνια τώρα να μοιραστούμε την πολιτισμική μας κληρονομιά με τους κατσαπλιάδες σκοπιανούς. Δεν τους αρκεί το όνομα σκοπιανή δημοκρατία, αλλά θέλουν να τσοντάρουν και το Μακεδονία για να προσδώσουν κλεμμένη αίγλη στην μετριότητά τους.
Όλοι αυτοί που υποκρίνονται πως είναι φίλοι μας γνωρίζουν πως οι Σκοπιανοί που θέλουν να παρουσιάζονται σαν απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου, πλαστογραφούν την ιστορία κι’ όμως αναγνώρισαν το τεχνητό κράτος των σκοπιανών που δημιουργήθηκε με τερατογέννηση ως Μακεδονία. Και το χειρότερο είναι πως οι άκαπνοι, άμυαλοι, απάτριδες και πράκτορες πολιτικοί μας ετοιμάζονται να ενδώσουν στις Αμερικανικές πιέσεις και να παραδώσουν με ελαφρά την συνείδησή τους το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς. Έλα μωρέ και τι έγινε, θα σου πούνε από τον Σύριζα, την ΝΔ και τη Φώφη μέχρι τον Ποτάμι, τον Λεβέντη και τον Κουτσούμπα.
Αυτούς ψηφίζουμε γιατί αυτοί μας αξίζουν!
Οι Γερμανοί παρ’ ότι ήτανε οι χαμένοι του Β΄ παγκόσμιου πολέμου, με τον κλεμμένο χρυσό της Ευρώπης και την ανοχή και υποστήριξη των Αμερικανικών τραπεζών που ανήκουν όλες σε Εβραίους, ξαναγίνανε μεγάλοι και τρανοί και με το χρήμα που έχουν μαζέψει οι τράπεζές τους που κι’ αυτές ανήκουν όλες σε Εβραίους, γίνονται και πάλι με τα δάνεια που μοίραζαν αφειδώς με τους οικονομικούς δολοφόνους πράκτορές τους, οι δυνάστες της Ευρώπης. Και οι πολιτικοί μας υπέγραφαν αβέρτα μνημόνια για λύση πάση θυσία και να τα αποτελέσματα τα βλέπουμε κάθε μέρα μπροστά μας.
Τη λύση την δώσανε για τα δικά τους συμφέροντα και τις θυσίες τις άφησαν για μας.
Οι Τούρκοι που έβλεπαν από μακριά τον πόλεμο που μαινόταν σε ολόκληρο τον κόσμο και υποστήριζαν τον Χίτλερ, τις τελευταίες μέρες όταν είδαν πως η Γερμανία χάνει τον πόλεμο, με την ανατολίτικη κουτοπονηριά που τους διακρίνει, πήγαν με το μέρος των νικητών χωρίς να ρίξουν μια σφαίρα και το έπαιξαν κι’ αυτοί νικητές.
Κι’ όμως οι Τούρκοι για πάρα πολλά χρόνια ήταν και είναι το χαϊδεμένο παιδί των Αμερικανών και η βοήθεια που δίνανε ήταν 7 προς 3 υπέρ των Τούρκων γιατί αυτό εξυπηρετούσε τα νέα συμφέροντά τους.
Την εισβολή στην Κύπρο οι Τούρκοι την κάνανε με την παρότρυνση των Αμερικάνων υπό την καθοδήγηση του Κίσινγκερ και με τα όπλα που τους είχανε δώσει αυτοί. Τώρα οι Τούρκοι μπαινοβγαίνουνε κάθε μέρα στα χωρικά μας ύδατα και τον εναέριο χώρο του Αιγαίου με πλοία και αεροπλάνα και τα ραντάρ των προστατών μας αμερικανών, αλλά και των ευρωπαίων δεν παίρνουνε χαμπάρι από τις καθημερινές παραβιάσεις. Τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου που έχουνε βρεθεί στον τόπο μας τα εκχωρήσαμε άρων άρων στο ΤΑΥΠΕΔ, αλλά και ότι άλλο πλουτοπαραγωγικό πόρο έχουμε για να ζήσουμε, για 99 χρόνια με την συγκατάθεση και την υπογραφή όλων των πολιτικών αρχηγών, κρυφά ή φανερά. Και έρχονται και οι Τούρκοι καπάκι και μας απειλούν με πόλεμο γιατί θέλουν κι’ αυτοί μερίδιο από τα κοιτάσματα που δεν είναι πια δικά μας, αλλά των δανειστών και οι δανειστές κοιτάζουν αλλού και σφυρίζουν στην κυριολεξία κλέφτηκα. Άσ’ τους να τρώγονται λένε, για να τους πουλάμε τους πανάκριβους εξοπλισμούς. Από την άλλη μια και ανήκουμε στη Δύση και με την ανοχή και υποστήριξη των ψυχοπονιάρηδων συριζαίων, μας έχουνε φορτώσει όλους τους λαθρομετανάστες που βαφτίσανε πρόσφυγες και γέμισε η μικρή μας χώρα με πεινασμένους που πρέπει να τους ταΐσουμε να τους ποτίσουμε, να τους επιδοτήσουμε, να τους περιθάλψουμε, την ώρα που συνέλληνες δεν έχουνε τι να φάνε και που να κοιμηθούν, αφού τους αρπάξανε τα σπίτια τους γιατί χρωστάγανε ακόμα και μικροποσά στο Δημόσιο ή στις τράπεζες.
Αμ τα αλβανά που τα πας; Οι μέχρι χτες ξεβράκωτοι του Χότζα και του Αλία σηκώσανε κεφάλι και θέλουνε και αυτοί να τους δώσουμε την Τσαμουριά που κατοικούσαν οι Τσάμιδες. Όταν εισβάλανε οι Ιταλοί στην Ελλάδα οι Τσάμιδες κατασφάξανε τους Έλληνες και δεν άφησαν ρουθούνι για ρουθούνι και τίποτα ελληνικό όρθιο. Μετά τον πόλεμο φύγανε όλοι έντρομοι και ζήτησαν άσυλο στην Αλβανία για να μην πληρώσουν για τα εγκλήματα που έκαναν. Τώρα μετά από 75 χρόνια έρχονται πάλι στο προσκήνιο, απαιτώντας να γυρίσουν ατιμώρητοι πάλι στα μέρη που βεβήλωσαν και εγκλημάτησαν. Οι Αλβανοί παρ’ ότι ήταν σύμμαχοι των Ιταλών οι δυνάμεις που διαφεντεύουν τον κόσμο ανάλογα με τα συμφέροντά τους, πήραν από μας την Βόρεια Ήπειρο και τους την δώσανε για ρεγάλο των υπηρεσιών τους. Αυτά τα κάνανε οι φίλοι μας και οι σύμμαχοί μας.
Τώρα έχουνε γίνει η μεγαλύτερη παραγωγός και διακινητής χώρα ναρκωτικών της Ευρώπης και όλοι οι επίσημοι διώκτες κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και βάζουν τους αστυνομικούς να παίζουν κορώνα γράμματα τις ζωές τους. Και όταν καταφέρουν να τους συλλάβουν, οι δίκες τους με διάφορα κόλπα και από αναβολή στην αναβολή και διάφορες άλλες καθυστερήσεις, γίνονται μετά από χρόνια, τελικά ξεχνιέται η υπόθεση και μένουν ατιμώρητοι.
Ο Άσαντ της Συρίας που είχε κάνει κολεγιά με τους Αμερικάνους, αλλά όταν είδε τη χώρα του να γίνεται μπάχαλο από τους εγκληματίες του ISIS που εξόπλιζε η ΣΙΑ και ο ίδιος κινδύνευε να πάθει ό,τι έπαθε ο φίλος των Αμερικάνων Σαντάτ του Ιράκ και ο Καντάφι της Λιβύης, ζήτησε την βοήθεια των Ρώσων και γλύτωσε τα χειρότερα.
Οι Σέρβοι πριν ένα μήνα όταν είδαν πως τα Αλβανά και οι Κοσσοβάροι τους απειλούσαν να πάθουν ό,τι έπαθαν το Μάρτη του 1999 που τους βομβάρδισε το ΝΑΤΟ και διαμελίστηκε η Γιουγκοσλαβία με τις ευλογίες της Κλίντον, κατέφυγαν και αυτοί στην Ρωσία για να μην πάθουν πάλι τα ίδια.
Τι μπορεί να πει κανείς μπροστά σε όλα αυτά τα επιχειρήματα που σας αράδιασα! Παραμένουμε στην ομπρέλα της Δύσης ή τραβάμε να βρούμε άλλη ομπρέλα σ’ άλλη γη και σ’ άλλα μέρη κατά τη μεριά της Ανατολής;
Πάντως πρέπει να ξέρεται όπως υποστηρίζουν οι πάντα ενήμεροι, αλλά και πάντα πρόθυμοι δημοσιογράφοι πως αυτά που σας περιέγραψα είναι ο παράδεισος και στην άλλη μεριά η κόλαση.
Εάν θέλετε θα σας πω και την δική μου γνώμη: Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχουν συμμαχίες και ομπρέλες προστασίας, υπάρχουν μόνο συμφέροντα. Το συμφέρον τους αυτοί, το συμφέρον μας και εμείς σαν λαός.
Πρέπει να αλλάξουμε εμείς για να αλλάξουν και αυτοί

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *