Αιέν αριστεύειν…

- - Articles

Την συμβουλή αυτή έδωσε ο Πηλέας στο γιο του Αχιλλέα όταν έφευγε μαζί με τους άλλους Έλληνες στην εκστρατεία για την Τροία. (Ιλιάδα Λ,784).
Ευχή, συμβουλή και προσταγή του πατέρα στο γιο, να είναι πάντα ο καλλίτερος.
Για να είσαι όμως ο καλλίτερος και να ξεχωρίζεις σε αρχές σε ήθος και πνευματική καλλιέργεια, χρειάζεται προσπάθεια, μόχθος, εγκράτεια, σεβασμό στον εαυτό σου, στους άλλους και αγάπη προς την Πατρίδα που μεγάλωσες.
Την ίδια συμβουλή συνέχισαν να δίνουν επί αιώνες οι Έλληνες που νοιάζονταν για την προκοπή των παιδιών τους και της πατρίδας, μέχρι που φτάσαμε στην εποχή των Συριζαίων που το ιδανικό της αριστείας το καταντήσανε μομφή .
“Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.”

Οι άνθρωποι αυτοί που αρπάξανε την ψήφο του αφελούς και εύπιστου Έλληνα, ο οποίος μέχρι τότε δεν είχε εμπιστευτεί την αριστερά να κυβερνήσει, είπε ας την ψηφίσουμε να δούμε τι σόι πράμα είναι και βλέπουμε.
Τους ψήφισε για καλλίτερους να συμπονέσουν τον εργαζόμενο και τον συνταξιούχο κι’ αυτοί αποδειχτήκανε χειρότεροι από όλους τους προηγούμενους.
Πώς όμως να συμπονέσουν το φτωχό όταν οι ίδιοι είναι πάμπλουτοι και χορτάτοι; Απ’ ότι είδαμε στα περιουσιακά στοιχεία τους που κατέθεσαν στην Βουλή, οι περισσότεροι έχουν ένα σωρό ακίνητα, με εκατοντάδες ευρώ καταθέσεις στις τράπεζες του εξωτερικού και στην παρέα τους χωθήκανε και κάποιοι ψωμολυσσάρηδες, άεργοι, ανεπάγγελτοι, αγράμματοι και κομπλεξικοί, που το μόνο
επάγγελμα που μάθανε να κάνουνε ήτανε το ινστρουκτοριλίκι, η αφισοκόλληση και οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά της πλουτοκρατίας.
Υπάρχουν και κάποιοι που παρουσιάζονται για καθηγητές πανεπιστημίου που στην επιστήμη τους ίσως να είναι καλοί, αλλά για ηγέτες και πατριώτες πιάνουνε πάτο.
Τελικά αφού πήρανε την εξουσία, βαλθήκανε εκτός από τα οικονομικά, που δε φταίνε μόνο αυτοί, να ισοπεδώσουν τα πάντα στην Ελλάδα.
Θέλουνε να αρπάξουν με το έτσι θέλω όχι μόνο το πορτοφόλι μας, αλλά και την εθνική μας ταυτότητα.
Οι Τούρκοι αλωνίζουνε ελεύθερα στη Θράκη και βγάζουνε προπαγανδιστικά παιδικά βιβλία, γιατί όπως λέει ο τούρκος πρόξενος Αλι Ριζά Ακιντζί, τα περιοδικά αυτά είναι πολύ σημαντικά για τη διαμόρφωση του πνευματικού κόσμου των τουρκόπουλων.
Η τουρκάλα δημοσιογράφος Κεριμέ Γιλντίζ σε πύρινο άρθρο της σε εφημερίδα
της Θράκης, παροτρύνει το λαό σε εξέγερση γιατί όπως υποστηρίζει η Θράκη χάθηκε άδικα στη συνθήκη της Λωζάννης και τις τουρκάλες να κάνουνε πολλά παιδιά για να μοιάσουνε στο Σαδίκ, Τούρκο πράκτορα. Στους δε πλούσιους Τούρκους να στέλνουνε λεφτά στις μανάδες να μεγαλώσουν τα παιδιά τους για το καλό της Τουρκίας.
Οι δικοί μας πολιτικοί δεν παίρνουνε για παράδειγμα τον Ερντογάν που φροντίζει με κάθε τρόπο να μεγαλώσει τη χώρα του, ενώ οι δικοί μας ξευτίλες κοιτάνε πως θα την μικρύνουνε. Θα πούνε μερικοί πως ο Ερντογάν είναι τρελός, γιατί σήμερα όποιος μιλάει για πατρίδα είναι ή τρελός, ή σωβινιστής, ή ακροδεξιός, ή φασίστας.
Αυτός τρελός ή μή, νοιάζεται για την πατρίδα του.
Οι πολιτικοί μας δεν διάβασαν ποτέ Ελύτη, ποτέ, Καβάφη, ποτέ Σεφέρη. Δεν είδαν ποτέ ένα έργο του Κακογιάννη που ξεχειλίζει Ελλάδα και θεωρούν κάθε τι εθνικό, σαν περιχαράκωση.
Εκεί καταντήσανε την λέξη πατριώτης οι απάτριδες ξενόδουλοι πράκτορες του διεθνισμού.
Και ενώ οι τουρκαλάδες έχουνε βγει στο μεϊντάνι της ΕΕ και όπου βρεθούν κι’ όπου σταθούν ζητάνε πίσω όπως λένε την κλεμμένη από τους Έλληνες γη τους, οι πολιτικοί μας μιλάνε για ελληνοτουρκική φιλία και κάνουνε κουμπαριές μαζί τους.
Στις διεκδικήσεις τους είναι, η Ανατολική Θράκη, η Κύπρος, τα νησιά του Αιγαίου και ότι άλλο κατεβάζει η δόλια κούτρα τους. Τώρα μάλιστα με την ΑΟΖ ζητάνε να καταργηθούν όλες οι συνθήκες για να βάλουν πόδι στο Αιγαίο.
Από την άλλη μεριά οι ντόπιοι τελάληδες πράκτορες του διεθνισμού, υποστηρίζουν πως η σφαγή της Σμύρνης ήτανε απλά συνωστισμός και οι γενοκτονίες Ελλήνων και Αρμενίων μια κακόβουλη προπαγάνδα.
Να καταργηθούν οι παρελάσεις που γίνονται για να μας θυμίσουν ότι η ελευθερία αποκτάται μόνο με αγώνες. Να καταργηθεί η αριστεία. Τη σημαία να μη την σηκώνει ο καλλίτερος, αλλά ο όποιος βγεί από την κληρωτίδα του ΛΟΤΤΟ.
Έ ρε και να δω κάνα τουρκάκι με φερετζέ ή με φέσι να κρατάει την ελληνική σημαία. Για φανταστείτε την ξεφτίλα.
Έξω οι εικόνες από τα σχολεία γιατί εκνευρίζονται οι μουσουλμάνοι. Έξω το ζαμπόν από τα κιλικία γιατί αυτοί δεν τρώνε χοιρινό. Κατάργηση της πρωινής προσευχής επειδή στα σχολεία μας μπάσανε ένα σωρό αλλοδαπά που πιστεύουν στον Αλλάχ και όχι στην συνταγματική θρησκεία της χώρας που τους προσφέρει με θυσίες, από το υστέρημά της, όλα αυτά που απολαμβάνουν στην χώρα μας.
Άλλωστε περνάνε καλά και γι’ αυτό σκυλοπνίγονται για να έρθουν εδώ.
Στην κυριολεξία ήρθανε τα άγρια να διώξουνε τα ήμερα, υπό τας επευφημίας μάλιστα των “αλτρουιστών” ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.
Ήθελα νάξερα αυτοί οι τύποι σε τι σπίτια μεγαλώσανε, τι καταβολές κουβαλάνε, τι πλύση εγκεφάλου έχουν υποστεί για να μισούν τόσο πολύ την Ελλάδα, ή από που τα πιάνουν για να κάνουν αυτά που κάνουν εις βάρος της παιδείας και του ελληνισμού !
Οι υπουργοί παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιαβρόγλου και ο προηγούμενος Νίκος Φίλης, βαλθήκανε ως σύγχρονοι σταυροφόροι να συμπληρώσουν την προσταγή του Θεοδόσιου και του Ιουστινιανού “παν τι ελληνικόν ες έδαφος φέρειν”.
Αλλάχ αχμπαρ κι’ όποιον πάρει ο χάρος…

Ιnahnak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *